Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 650 продукта и наличност над 3 867 644 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 650 продукта в наличност.
3 867 644 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Алуминиеви нивелири

Алуминиевите нивелири са изработени от здрав алуминиев профил, могат да мерят както в хоризонтално, така и във вертикално положение. Имат качествени удароустойчиви либели, които притежават UV защита. Без значение от дейността и професионалното направление, всички майстори използват нивелири почти ежедневно в своята работа.

 

Разлики при различните модели алуминиеви нивелири

 

Основните различия между моделите алуминиеви нивелири са:

 

  • Размерът

 

Той е от определящо значение при избора на нивелир. Спрямо различните дейности, клиентите на онлайн магазин “Баш Майстора” избират различни размери нивелири. Сред най-популярните опции за дължина са 60, 80, 120 и 200 см.

 

  • Брой либели

 

Стандартно, всеки алуминиев нивелир има 2 броя либели. На пазара се предлагат и модели с три броя либели. При нас ще намерите и специализирани нивелири за мерене на различни ъгли, които са с по-голям брой либели.

 

  • Форма и дебелина

 

Тъй като нивелирът се използва в ежедневната работа на майсторите, важно е той да бъде здрав. За това служат удебелените стени на някои модели, подсилващите ребра на профила, ударопоглъщащи пластмасови накрайници.

 

  • Допълнения

 

Някои модели нивелири от алуминий имат допълнителни екстри като ръкохватки, противоударен предпазител на либелите и гаранция срещу протичане, магнит, допълнителен визьор, подобрена видимост на либелите в тъмно помещение и други.

 

Не сте сигурни какъв алуминиев нивелир да изберете? Специалистите от онлайн магазин “Баш Майстора” ще Ви асистират в избора на точно и надеждно средство за хоризонтално и вертикално измерване.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.