Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 680 продукта и наличност над 6 424 262 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 680 продукта в наличност.
6 424 262 Артикула.
Подреди по
Резултати

Глави за електрически, акумулаторни и моторни коси

Главите за електрически и моторни коси служат за косене, за чистене или подравняване около затруднения по тревната площ. С тях можете да косите бързо и резултатно. Кордата е с настройване автоматично при допир на главата за косене по време на работна дейност. Ползва се със специални или универсални предпазители.

 

Приложение на главите за електрически, акумулаторни и моторни коси

 

Главите за електрически, акумулаторни и моторни коси се използват за чистене или подравняване около трудности по тревната площ. Кордите се използват само със специфичен или универсален предпазител.

 

Предпазителите за глава за косене предпазват работещия от хвърчащ отрязан материал и осигуряват добра видимост към окосяваната площ.

 

Защо да изберете глава за електрическа, акумулаторна и моторна коса от Bashmaistora.bg?

           

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме глави за електрически, акумулаторни и моторни коси, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.