Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 676 продукта и наличност над 6 300 792 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 676 продукта в наличност.
6 300 792 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Клещи резачки

Клещите резачки се наричат още секачки. Както се подразбира по името те се използват главно за рязане на жици, тел, тънки стоманени пръти, стоманени въжета, пластмасови и дървени пръчки и други.

 

Има голямо разнообразие, но най-общо, в зависимост от позицията на режещата част спрямо дръжката, могат да бъдат разделени на челни и странични клещи резачки.

 

С помощта на клещите резачки можем да режем не само различни видове тел, но и други видове материали като пластмаса. Качествените клещи имат остри режещи ръбове, индуктивно закалени за голяма твърдост. Двата режещи ръба прилягат плътно един към друг по цялата дължина на остриетата без хлабина.

 

Основни видове клещи резачки

 

Клещите секачки могат да бъдат разделени на няколко вида според различните си характеристики. В зависимост от позицията на режещия ръб спрямо оста на дръжката има:

 

  • Странични
  • Челни резачки

 

Според размера и големината на рязания материал клещите резачки се делят на:

 

  • Мини клещи – подходящи за електроника
  • Усилени резачки – с увеличено преводно отношение
  • С преводен механизъм
  • За арматура

 

Защо да изберете клещи резачки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи секачки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.