Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 218 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 218 Артикула.
Подреди по
Резултати

Маркучи

Маркучът е средство, което служи за пренос на различни флуиди и газове на разстояние. При нас, в онлайн магазин „Баш Майстора“, ще намерите разнообразие от маркучи с различно предназначение.

 

Някои от основните видове са плоски маркучи, градински маркучи, маркучи за поливане, спираловидни маркучи за вода, спираловидни маркучи за сгъстен въздух, маркуч за кислород, маркуч за смазки, маркучи за пропан бутан и други.

 

Видове маркучи

 

Сълзящият маркуч за напояване е особено подходящ за насочено, пестящо вода напояване на редове от растения, тъй като той изпълнява функцията си дори при ниско налягане.

 

Спиралният маркуч за въздух намира широко приложение в индустрията, автосервизите и мебелната промишленост. Оборудван е с бързи връзки с пружини, които не позволяват прегъване на маркуча по време на работа.

 

Спиралният маркуч за вода е подходящ за малки балкони и веранди, а след употреба се навива автоматично.

 

Плоският текстилен маркуч за вода се препоръчва за употреба с дренажни помпи или такива за мръсна вода. Той е перфектното решение за преместване на големи водни обеми, например наводнени помещения.

 

Маркучът за замазки служи за отвеждане на материала за замазки от машината. Има метални накрайници в двата края на маркуча.

 

Маркучите за дъждовално напояване създават оптимална фина мъгла за напояване на лехи, гранични ивици и тесни площи.

 

Маркучът за въздух на макара е с фиксиращо ограничаващо устройство, което не позволява на маркуча да се прибира в корпуса по време на работа.

 

Маркучът за вода е идеален за напояване на площи и градини с всякакъв размер. Отличава се с висока гъвкавост, издръжливост и устойчивост на прегъване.

 

Комплектът плосък маркуч в касета е идеален за транспортиране поради ниското си тегло и компактната конструкция. Маркучът има покритие и поради това е здрав и много лесен за поддръжка.

 

Защо да изберете маркуч от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме маркучи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.