Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 665 продукта и наличност над 6 305 539 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 665 продукта в наличност.
6 305 539 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Профилни фрезери

Профилните фрезери за канали HM са подходящи за ръчно профилно фрезоване и инкрустиране в дърво и други меки материали. Правите фрезери HSS са изработени от високоскоростна стомана и имат основно предназначение – ръчно профилно фрезоване или прорязване на канали. Профилните прави фрезери без лагер HW са за масивно дърво, плоски материали като дървесно-талашитни или MDF плоскости и пластмаси.

 

Профилните фрезери са подходящи за ръчно профилно фрезоване на прорези за окачване в рамки за картини или във всичко, което трябва да се закачи. Служат за създаване на заоблен ръб на дървен детайл, както и за дърворезба, гравиране, ръчно профилно фрезоване.

 

Фрезерите за V-образни канали осигуряват висока ефективност на рязане при производство на фини буквени канали. Предотвратяват обратни удари чрез ограничаване на дебелината на генерираните трески. Имат защитно покритие, предпазващо го от триене, ръжда и насмоляване.

 

Защо да изберете профилен фрезер от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме профилни фрезери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.