Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 043 Артикула.

Аксесоари за прахосмукачка

Прахосмукачката е домакински уред, без който повечето хора не могат да си представят къщата или апартамента си. Играе незаменима помощна роля в процеса на почистване и правилната поддръжка на всяка къща. В магазини „Баш Майстора“ може да намерите най-различни аксесоари за прахосмукачка.

 

Адапторът FESTOOL D27 DAG-AS е изработен от висококачествена пластмаса с електрическа проводимост, антистатичен.

 

Адапторът FESTOOL D27 DM-AS/CT е с изключително компактни размери за идеално боравене с електрическия инструмент, антистатичен. Интегрираният байонетен затвор свързва присъединителната муфа на засмукващия маркуч бързо и сигурно към щуцера на електрическата машина, бързо може да бъде и откачен. Адапторът е подходящ за чиста и здравословна работа със система без прах.

 

Адапторът за прахосмукачка SPARKY служи за захващане на маркуча към корпуса на прахосмукачката. Подходящ е за модел VC1430MS.

 

Aдапторът за прахоуловител BOSCH се захваща към корпуса (герунга) на машината. Служи за извеждане на дървените стърготини при рязане с машината. Подходящ е за модели GKS 55, GKS 55 CE, GKS 160.

 

Адапторът за присъединяване на куфар към прахосмукачка FESTOOL служи за присъединяване на систейнера към прахосмукачката. Опростява транспортирането на инструменти и прахоуловители.

 

Вакуумният комплект FESTOOL VAC SYS Set SE1 се използва при фрезоване, шлайфане, рендосване, рязане, китване, запълване и лакиране. С обтяжната система детайлите могат да се обработват на един етап от всички страни без постоянно презатягане без следи.

 

Вакуумният комплект FESTOOL VAC SYS VT Sort включва три вакуумни подложки, изработени от висококачествена пластмаса. Бързата и неизискваща инструмент смяна на вакуумната подложка прави възможно бързото адаптиране към обработвани детайли с различни размери.

 

Вакуумната дюза FESTOOL CT-W заменя помощника, когато е необходимо за кратко да имаш свободна ръка за отбелязване, маркиране и закрепване. Перфектна е в комбинация с прахосмукачка FESTOOL и прахоизсмуквателен маркуч с диаметър 27 мм.

 

Дистанционното управление FESTOOL CT-F I/M-Set спестява ходенето до прахосмукачката – стартира се изсмукването директно от маркуча с дистанционното. Идеално е за кратки почистващи дейности.

 

Дюзата за прахосмукачка MAKITA е пластмасов накрайник за сухо почистване, който позволява засмукването в процепи и ъгли. Служи за модели DVC260, VC3211.

 

Дюзата с четка BOSCH 35 мм се свързва към стандартните маркучи за прахоуловители на BOSCH. Специалната му форма го прави идеален за почистване на петна и за употреба по неравни повърхности.

 

Комплектът за прахосмукачка BOSCH D35 съдържа 3 вложки – гумен маншет за вода, четка за гладки повърхности и пластмасова четка за килими. Намират приложение при суха и мокра настилка.

 

Комплектът за прахосмукачка FESTOOL D27/D36 K-RS-Plus съдържа извита удължителна тръба, дюза за под 4 части, дюза за фуги, дюза за тапицерия и три части удължителни тръби.

 

Комплектът за прахосмукачка FESTOOL D27/D36 S-RS включва ръчна извита тръба, удължаващи тръби, подова четка с 4 приставки за различни видове подово покритие, четка за фуги, четка за тапицерия.

 

Комплектът за прахосмукачка FESTOOL D27/36 D-RS е идеален за употреба при монтаж (малки пробивания). Дюзата за фуги е идеална за тесни пространства. С дюзата за тапицерия може да почистите тапицирани повърхности из основи. Вакуумната четка е идеална за чувствителни повърхности.

 

Самозалепващата лента FESTOOL KV-215/5 служи за фиксиране на кабели и е за многократно и гъвкаво използване. Подходяща е за смукателни маркучи с диаметър 27 мм, 32 мм и 36 мм.

 

Маркучът за прахосмукачка BOSCH 19 мм/ 3м е подходящ за моделите GAS 11-21, GAS 12-30F, GAS 12-50 RF, GAS 12-50 RFH, GAS 14-20 RFB, GAS 25 L SFC, GAS 50, GAS 50 M, GAS 1000 RF, GAS 1200 L Professional, PAS 10-20, PAS 11-25, PAS 11-25 F, PAS 12-50 F, PAS 1000, PAS 1000 F.   

 

Маркучът за прахосмукачка BOSCH 35 мм/ 3м е подходящ за моделите GAS 11-21, PAS 11-21, PAS 12-27, PAS 12-27 F.

 

Маркучът за прахосмукачка FESTOOL Antistatic е силно гъвкав, устойчив на огъване засмукващ маркуч. Подходящ е за ръчна шлифовачка с дълга дръжка LHS 225.

 

Маркучът за прахосмукачка FESTOOL D27/32x5.0 м е с въртяща се ъглова присъединителна муфа, антистатичен. Има здрава външна повърхност, която предотвратява закачането на засмукващия маркуч. Началният и крайният елемент на всеки един от маркучите могат да се свържат чрез напъхване един в друг и от двата маркуча се получава един дълъг.

 

Маркучът за прахосмукачка FESTOOL D27x3.0м е с ъглов въртящ се адаптер от страната на прахосмукачката. CLEANTEC изсмукващата муфа свързва засмукващия маркуч и електрическата машина по сигурен начин чрез байонетно заключване.

 

Маркучът за прахосмукачка FESTOOL D27x3.5м е с компенсация на завъртането и съединителната муфа.

 

Накрайникът за подови настилки STIHL 50 мм се използва главно в строителството. С него лесно и бързо се засмукват чакъл, пясък, строителни отпадъци и др.

 

Предфилтърът FESTOOL CT-VA-20 се справя с големи обеми прах eфикасно, лесно и надеждно. Транспортът е удобен и сигурен благодарение на поставящите се един върху друг уловителни контейнери с компактни размери и издръжлива конструкция.

 

Приставката за прахосмукачка MAKITA 400 мл филтрира до 90% от праховите частици, което намалява нуждата от почистване на основния контейнер.

 

Разклонителят за прахосмукачка FESTOOL D50 служи за свързване на два смукателни маркуча. При прахосмукачки с разрешение за опасни за здравето прахове е недопустима едновременна работа.

 

Тръбата за прахосмукачка BOSCH е с въртяща се клапа за регулиране на мощността на смукване. Служи за модел GAS 25, GAS 25 LSFC, GAS 50, GAS 50 M.

 

Тръбата за прахосмукачка BOSCH 35x50 мм 2 бр е предназначена за употреба с прахоуловители на BOSCH. Подходящ за моделите GAS 10-50 RFH; GAS 10-50 RFK; GAS 12-30F; GAS 12-50 RF; GAS 12-50 RFH; GAS 14-20 RFB; GAS 20 L SFC; GAS 25 L SFC; GAS 50; GAS 50 M; GAS 1000 RF Professional; PAS 11-21; PAS 11-25; PAS 11-25 F; PAS 12-27; PAS 12-27 F; PAS 12-50 F; PAS 1000; PAS 1000 F.

 

Тръбата за прахосмукачка STIHL влиза в употреба при мокро и сухо почистване. Подходяща е за моделите SE 62, SE 62 E и SE 122 E.

 

Тръбата за прахосмукачка STIHL 36x505 мм 2 бр е подходяща за моделите SE 61, SE 122 E.

 

Извитата тръба за прахосмукачка MAKITA (295 мм, 310 мм) е изработена от здрава черна пластмаса. Подходяща е за моделите DVC260, VC3211.

 

Циклонният филтър за прахосмукачка MAKITA улавя до 90% прахови частици с повишената си ефективност. Освобождава се с едно докосване за удобство на потребителя. Големият капацитет намалява честотата на изпразване на основния контейнер.

 

Четката за подови настилки FESTOOL D 36 SP е подходяща за инструменти с присъединяване D27/D36.

 

Четката за подови настилки STIHL е подходяща за почистване на гладки подови повърхности или текстилни подови настилки (килими, мокети).

 

Четката за подови настилки STIHL е с найлонови четки и възможност за въртене на накрайника. Идеална е за почистване на клавиатури, арматурни табла и др.

 

Четката за подови настилки STIHL e подходяща за моделите на STIHL: SE 61, SE61, SE122E.

 

Четката за прахосмукачка MAKITA e идеална за почистване на гладки подови повърхности или текстилни подови настилки (килими, мокети).

 

Четката за прахосмукачка STIHL ф36х240 мм служи за почистване на чувствителни повърхности (тапицирани мебели).

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите голямо разнообразие от аксесоари за прахосмукачка на водещата марка KARCHER.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.