Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 32 746 продукта в наличност и разнообразие от над 3 250 060 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
32 746 продукта в наличност.
3 250 060 Артикула.
1 2 3 ... 10

Акумулаторни винтоверти

Акумулаторен винтоверт с гарантирано качество и достъпна цена, подходящ както за професионална работа в сферата на строителството, така и за ремонти у дома ще намерите в онлайн магазин „Баш Майстора“. Предлаганите от нас акумулаторни винтоверти и други ръчни електроинструменти са произведени от лидерите в световен мащаб – Makita, Bosch, DeWALT, Hitachi, Festool, и други известни брандове на пазара производители на машини и техника. Те са в различен ценови диапазон според предназначението и характеристиките им. Разчитайте на експертен консулт от нашите търговски представители. Винтовертите се различават по:

  • напрежението
  • вида и капацитета на своята батерия
  • функциите им с удар и без удар
  • максималният въртящ момент
  • обхвата на патронника

Според мощността биват: винтоверт с мощност 10.8V, винтоверт 12V, винтоверт 14.4V, винтоверт 18V.

В онлайн магазин Баш майстора може да намерите винтоверти с батерии и винтоверти с кабел. Ценово може да откриете евтини винтоверти, който са в ниският клас и ниската цена е резултат на по слаби батерии, които са подходящи за домашният майстор. Скъпите винтоверти са съответно с по мощни акумулаторни батерии както и съответно по висок капацитет на издръжливост.

Можете да бъдете сигурни, че с предлаганите от онлайн магазин „Баш Майстора“ акумулаторни винтоверти, ремонтите у дома или в работата ще Ви се струват по-бързи и по-лесни!

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 10
1 2 3 ... 10
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.