Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 337 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 337 Артикула.

Акумулаторни инструменти на Bosch

Акумулаторни инструменти на Bosch

Акумулаторните инструменти на Bosch са не само мощни, но и определят нови мащаби за размер и тегло. Те впечатляват с оптимално тегло, здравина и дълъг мощностен ресурс на акумулатора. Bosch предлага във всеки напреженов клас широка гама продукти. 

 

 

За всяка задача – подходящият инструмент

 

 

За още по-голяма мощност: новата технология EC-мотор на Bosch

 

В моторните спортове максималната мощност може да се постигне само чрез точно съгласуване на отделните компоненти. Точно така Bosch съгласува и усъвършенства точно към изискванията на професионалистите новите акумулаторни инструменти с безчетковата технология EC-мотор. Изключително високият коефициент на полезно действие на EC-моторите на Bosch дава възможност за разработване на изключително леки и компактни инструменти, които впечатляват с максималните си мощности. Резултатът: високоефективни акумулаторни инструменти с оптимално съотношение между мощност и тегло и с до 100 % удължена експлоатационна продължителност. 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.