Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 34 189 продукта в наличност и разнообразие от над 3 051 171 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
34 189 продукта в наличност.
3 051 171 Артикула.

Акумулаторни компресори

Акумулаторен компресор с гарантирано качество и достъпна цена ще намерите в магазини Баш Майстора. Акумулаторните компресори предлагани в нашия онлайн магазин са отлична алтернатива на буталните компресори. Те ще направят работата Ви в пъти по-ефективна и ще станат неизменна част от набора Ви електрически инструменти при всеки ремонт или строителна дейност. 

Акумулаторните компресори са машини предпочитани най-вече от хората, които ежедневно имат нужда от такъв тип електроинструменти, те са подходящи не само за бояджийски и строителни работи, използват се в автомобилостроенето и ремонта също така и в промишлеността както и в много други дейности които са свързани с работа, с въздух под високо налягане. Предлаганите от онлайн магазин „Баш Майстора“ компресори са произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.