Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 32 714 продукта в наличност и разнообразие от над 3 176 284 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
32 714 продукта в наличност.
3 176 284 Артикула.

Акумулаторни триони

Акумулаторен трион с високо качество, ергономичен, мощен и надежден. Желаете Вашата нова резачка да е с изгодна цена? Акумулаторните верижни триони в онлайн магазин “Баш Майстора” е техника, която Ви позволява да постигнете оптимални резултати срещу минимални усилия. Батериите са издръжливи и са снабдени с безотказна защита против претоварване, а тихият режим на работа прави тези инструменти подходящи и в градска среда. В „Баш Майстора“ можете да откриете акумулаторни резачки за дърва с капацитет на батерията от 2.1 Ah до 5.2 Ah, които са подходящи за разнообразни дейности в сферата на обработката и рязане на дървен материал. Без резачка процеса на рязане на дърва, клони, дървени трупи и дъски е достатъчно сложен, отнемащ време, много усилия и не чак толкова качествен.

В „Баш Майстора“ ще може да намерите акумулаторни резачки за дърва, произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара:

  • BOSCH
  • MAKITA
  • STIHL
Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.