Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 471 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 471 Артикула.
Подреди по
Резултати

Алуминиеви ленти

В категорията „Облепящи материали“, на нашия сайт и в магазините на „Баш Майстора“, предлагаме алуминиеви ленти, предназначени за голям брой дейности. Те са с изключително качество, дебелина и лепилни свойства. Използват се за бандажиране и изолация на въздуховоди, в хладилната и климатична техника, за ремонти в автомобили. Издръжливи са на различни климатични условия и може да се използват до температури от 80°C.

 

Алуминиевата лента MAGUS 48мм/10м е изключително качество, дебелина и лепилни свойства. Има сребърен цвят и се използва за бандажиране и изолация на въздуховоди, в хладилната и климатична техника, за ремонти в автомобила. Дебелината е 70 микрона. Лентата е издръжлива на различни климатични условия и може да се използва до температури от 80°C. Има добра механична якост, къса се на ръка и незабавно залепва към широк спектър от повърхности. Устойчива е на високи температури и разтворители. Оформя се лесно по всякакви контури и не се отлепя по време на работа.

 

Алуминиевата лента MAGUS 50 мм/ 40м се използва за бандажиране и изолация на въздуховоди, в хладилната и климатична техника, за ремонти в автомобили. Издръжлива е на различни климатични условия и може да се използва до температури от 80°C. Тя е с изключително качество, дебелина и лепилни свойства. Има добра механична якост и се къса на ръка. Незабавно залепва към широк спектър от повърхности и е устойчива на високи температури, водоустойчива. Оформя се лесно по всякакви контури и не се отлепва по време на употреба.

 

Двойнозалепващи ленти, изолирбанди и монтажни ленти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.