Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 34 276 продукта в наличност и разнообразие от над 3 128 225 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
34 276 продукта в наличност.
3 128 225 Артикула.

Алуминиеви стълби еднораменни

Алуминиевите стълби, които ще откриете в тази категория са предназначени за професионална употреба. При нас ще откриете голямо разнообразие от алуминиеви стълби, които са изключително леки, компактни и удобни за пренасяне. Предлагат се в едностранен вариант. Стълбите са незаменим помощник при строително-ремонтни и монтажни дейности.

 

Професионални алуминиеви стълби еднораменни:

Освен двураменни професионални алуминиеви стълби, при нас в онлайн магазина и в магазини Баш Майстора ще откриете и еднораменни алуминиеви стълби с марката KRAUSE. Предлаганите от нас алуминиеви еднораменни професионални стълби разполагат с различен брой стъпала - 8, 10 или 11 и височина от 2.25 метра до 3.10 метра. Това са едносекционни подпиращи се стълби. Стъпалата им са изработени от квадратен рифелован профил предодвратяващ приплъзването, свързан с носещите рамена посредством многократна пресова сглобка.

 

Ако се затруднявате при избора си на еднораменна алуминиева професионална стълба не се колебайте да попитате нашите опитни консултанти, за да можете да направите най-правилния избор, спрямо Вашите нужди. При нас ще откриете алуминиеви еднораменни стълби с гарантирано качество на достъпна цена.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.