Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 34 170 продукта в наличност и разнообразие от над 3 133 840 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
34 170 продукта в наличност.
3 133 840 Артикула.

Алуминиеви стълби многофукционални

Алуминиевите стълби, които ще откриете в тази категория са предназначени както за професионална, така и за домашна употреба. При нас ще откриете голямо разнообразие от алуминиеви стълби, които са изключително леки, компактни и удобни за пренасяне. Стълбите са незаменим помощник, както при строително-ремонтни и монтажни дейности, така и у дома. Предлагат се в многофункционален вариант с две и с четири рамена и с 3, 4 или 6 стъпала и максимална работна височина от 3 метра до 4.7 метра и Притежават максимална и работна височина.

Алуминиеви стълби многофукционални:

Многофункционалните сгъваеми алуминиеви стълби, които ще откриете в магазини Баш Майстора са с марка KRAUSE, ELKOP и NO BRAND - Китай. Повечето от тях се състоят от четири сгъваеми части, осигуряващи лесно пренасяне. Стъпалата им са от рифелован квадратен профил 3 х 30 см, осигуряващи защита срещу приплъзване. Многофункционалните сгъваеми алуминиеви стълби разполагат с надежден блокиращ механизъм срещу затваряне на стълбата по време на работа. Каквато и стълба да ви е необходима, със сигурност ще я откриете при нас, а ако ви е необходима помощ при избора – нашите опитни консултанти ще ви посъветват, за да можете да направите най-правилния избор, спрямо Вашите нужди. При нас ще откриете алуминиеви многофункционални стълби с гарантирано качество на достъпна цена.

Освен

Предлаганите от нас марки Алуминиеви стълби многофукционални са:

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.