Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Банциг

Банциг с високо качество и на ТОП цени. С гаранция и бърза доставка. Пълни технически характеристики. Избери и поръчай лесно от магазини Баш Майстора.

 

Банцига е машина, която използва циркулираща назъбена лента, за да осигури бърз и чист отрез на дърво, напречен или надлъжен. Банцигът е машина, без която не може да се извърши прецизна и сложна резба върху дърво, пластичен метал, плексиглас или гипс. Тази отрезна машина е незаменима при всеки дърводелец, любител или професионалист, където се налага да  се работи с плоскости. Той е единственият инструмент, който с едно преминаване, може да прави мощни разрези надлъжни, напречни и кръстосани на големи парчета дървен материал. Банцигът може да се справя отлично и с извайване на криви и на извивки върху дървения материал. Нещо, което се отдава на специализирани машини и с много голяма трудност, при работа с настолен трион, може да се прави с лекота чрез банциг.

 

Няма друг такъв отрезен инструмент за дърво, който да може да извърши толкова много операции. Банциг е инструментът, който е следващата стъпка към усъвършенстване на знанията и опита към превръщането Ви в истински професионалисти.  

 

Моделите включват доста на брой добри екстри, аксесоари и възможности за улесняване на работния процес. Като започнем от сигурността например, заключване срещу случайно стартиране на двигателя е едно от най-важните такива.

 

При повечето модели има вграден вентилатор, който засмуква праховите частици от линията на рязане.  Има и такива с обдухващото устройство, което позволява оптимална видимост при рязане. При по-мощните банциг машини за дърворезба, скоростта определяте вие, тъй като можете да я нагласите.

 

Електронният регулатор на скоростта осигурява постоянно променяща се работна скорост, съответстваща на вида на обработвания материал. Честотата на ходовете може да се регулира безстепенно, което е гаранция за оптимална работа при най-разнообразни материали. При различните модели размерите на работния плот и капацитетът на рязане на машината са такива, че тя може да се използва за рязане на дървени "детайли" със различни характеристики с максимално кръгло сечение и максимално правоъгълно сечение, описаното в спецификациите на машината.

 

Някои от основните и важни технически характеристики при избор на банциг машина са:

  • Под какво напрежение на мрежата работи машината, повечето модели са от 220-230V.
  • С каква скорост по време на работа се движи лентата - също варират от около 800 m/min.
  • Ъгъл на наклона на  масата 0 - 45 °.
  • Дължина на лента от 1700 mm до 2240 mm и други.

 

Електрическият трион за рязание от магазини Баш Майстора, е с възможност за избор на мощност от 70W до 900W.
Максималната дълбочина на рязане е друга важна характеристика, която също варира според модела варира до 305 mm.

 

Можете да закупите професионален банциг или като хоби техника, като разликата е в мощността, габаритите и функционалните качества на различните инструменти. Всичко това можете да разберете от описанието на техническите детайли на инструментите или чрез консултация в онлайн магазин „Баш Майстора“.

 

Вижте пълни технически характеристики на банциг машини и поръчайте лесно от онлайн. Предлаганите марки машини, които са налични в магазини Баш Майстора са следните:

  • DREMEL
  • FERVI
  • FLEX
  • MAKITA
  • METABO


При покупка изберете най-добрия за Вас модел и разгледайте промоциите с отстъпка от цената, или възможност за изплащане. Вземете и безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.