Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 737 продукта и наличност над 4 096 418 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 737 продукта в наличност.
4 096 418 Артикула.

Безгрижно на почивка или къмпинг с MAKITA

Всичко за къмпингуване и дейности сред природата само с една батерия
Безгрижно на почивка или къмпинг с MAKITA

Богат избор от продукти, които ще направят къмпинга и други дейности на открито по-удобни за Вас

 

Перфектното решение, когато наблизо няма ток

 

Една батерия, безкрайни възможности

 

С грижа за околната среда и съседите

 

 

 

 

 

ФЕНЕРИ /за да бъде светло/                       

 

Фенерите са преносими или портативни осветителни уреди, използвани предимно на открито или на места, където не е достъпно или възможно да има осветление. Те се различават по вид в зависимост от техния размер, източник на енергия, приложение, осветителни елементи и други.

Използват се във всички области на бита и индустрията, тъй като са универсално средство за подвижно осветление. Захранват се предимно от обикновени или акумулаторни батерии. Има модели с вградени презареждаеми батерии, които стават все по-популярни.

В тази категория ще намерите акумулаторни фенери на MAKITA, които намират приложение и при къмпингуване, където осигуряват практична и икономична светлина.

 

 

РАДИО /за по-добро настроение/

 

Акумулаторните радиоприемници са изключително здрави и компактни. Те се грижат за добрия звук по време на работа както на професионалистите, така и на домашните майстори.

 

Радиоапаратите осигуряват подходящо озвучаване на строителната площадка – идеално възпроизвеждане на музика от радио и всички MP3-формати. Те са леки, компактни и мощни. Разполагат с водоустойчивост и издръжливост на удар.

 

Много от моделите са съвместими с батериите на вече притежаваните от Вас акумулаторни инструменти. Някои разполагат с Handsfreе – работите и говорите едновременно, други – с Bluetooth за безжично свързване с вашия смартфон или таблет.

 

 

ПОМПА /за да бъдете винаги подготвени/

 

Акумулаторните компресори са машини, предпочитани най-вече от хората, които ежедневно имат нужда от такъв тип електроинструменти. Те са подходящи не само за бояджийски и строителни работи, използват се и в автомобилостроенето и ремонта, промишлеността и в други дейности, свързани с работа с въздух под високо налягане.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще намерите акумулаторни компресори на марката MAKITA, които ще ви бъдат в голяма ползва и никога няма да Ви предадат.

 

 

КАФЕМАШИНА /за прясно кафе/

 

Акумулаторната кафемашина на MAKITA работи само с мляно кафе и кафе на дози, не работи с капсули. Тя включва подвижен резервоар за вода с вместимост 240 мл, който се зарежда лесно. Има защита против работа на сухо, която предпазва машината автоматично, ако няма достатъчно вода.

 

Кафемашината е съвместима с филтърни торбички с кафе и смляно кафе. Снабдена е със специална чаша с вграден капак.

 

 

ПОДГРЯВАНЕ /за да е винаги топло/

 

Акумулаторните подгреваеми одеяла са истинска революция на пазара. Двата модела акумулаторни одеяла на MAKITA са с 3 нива на отопление (високи / средни / ниски) и се предлагат във два варианта - 12V или 18V. Работят с литиево-йонни батерии. Акумулаторното подгреваемо одеяло може да се използва за отопление над раменете, около кръста и отделно като одеяло. За максимално удобство на потребителя акумулаторното одеяло разполага с USB порт на държача на батерията, където можете да заредите телефона си например. 

 

 

ПРАХОСМУКАЧКИ /за лесно почистване/

 

Акумулаторните прахосмукачки са леки и компактни и не зависят от електрическото захранване. Предлагат се във варианти с или без батерия и зарядно. Тези, които са подходящи за сухо и мокро чистене, могат да работят както на ток, така и на акумулаторни батерии, което ги прави изключително подходящи и за места, при които липсва електрическа мрежа.

 

Когато избирате акумулаторна прахосмукачка трябва да имате предвид нейните отличителни качества и да ги предвидите със ситуацията. Други съществени характеристики са мощност, напрежение, капацитет на контейнера, максимален вакуум и други.

 

Онлайн магазин „Баш Майстора“ предлага на Вашето внимание акумулаторни прахосмукачки на марка MAKITA с възможност за чистене в мокър и сух режим.

 

 

АДАПТЕРИ /за зареждане дори на телефон/

 

Отдавна са в действие електроинструментите с автономно захранване. За инструментите, които работят на батерии, се налага да се използват зарядни за акумулаторни инструменти. В продуктовата листа на „Баш Майстора“ ще намерите адаптори за акумулаторни батерии на марката MAKITA. Те са подходящи за 10.8V, 10.8-18.0V или за 14.4-18.0V.

 

 

ЗАРЯДНИ УСТРОЙСТВА /за бързо и удобно зареждане/

 

Инструментите на акумулаторни батерии се използват за удобство или при отсъствието на електрически контакт в близост до мястото на работа. Работата на машините и инструментите в различен режим се осигурява от акумулаторна батерия, за възстановяване на капацитета на батерията нужно съответното зарядно устройство. Зарядните устройства за акумулаторни инструменти могат да зареждат една или повече акумулатора с различна мощност, което зависи от модела им.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.