Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 32 714 продукта в наличност и разнообразие от над 3 176 284 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
32 714 продукта в наличност.
3 176 284 Артикула.
1 2 3

Бензинови триони

Верижен моторен трион, който с лекота да се справя с многобройните задачи във Вашата градина. Желаете Вашата нова резачка да е надеждна и с изгодна цена? Предлаганите професионални резачки за дърва в онлайн магазин “Баш Майстора” са разработени по нова технология, позволяваща да постигнете добри резултати при ниска консумация на гориво и минимално изпускане на вредни емисии. Ергономичните спусъци, меки ръкохватки, и странични обтегачи пък ще направят работата с бензиновите резачки по-комфортна от всякога! В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да откриете бензинови резачки за дърва с мощност от 1.3 hp до 7.3 hp, които са подходящи за разнообразни дейности в сферата на обработката и рязане на дървен материал. Без резачка процесът на рязане на дърва, клони, дървени трупи и дъски е достатъчно сложен, отнемащ време, много усилия и не чак толкова качествен.

В „Баш Майстора“ ще може да намерите бензинови резачки за дърва, произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара:

  • HUSQVARNA
  • HIKOKI
  • MAKITA
  • STIHL
  • RAIDER
Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.