Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бигляри ръчни

Биглярите са инструменти за огъване на профили и арматура. Ръчните бигляри са най-доброто решение, ако не се налага честото извършване на този процес или в огромен обем.
 

Ако се занимавате професионално с тази дейност, най-подходящи са електрическите инструменти, с тях работата се върши по-бързо, по-точно и без много усилия.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете ръчни бигляри с марка:

 

Бигляр ръчен FERVI ф22мм - машина за огъване на желязо. Ръчен бигляр, предназначен за огъване на метални листове и пръти. Огъващата плоча се състои от опорна основа, която може да бъде фиксирана към работен стенд. Огъването се извършва ръчно чрез издърпване на лоста, докато се достигне необходимия ъгъл. Този ръчен бигляр се използва за изработване на различни декоративни елементи от метални профили, като шини, квадрат, кръг и други. Уредът е лесен за използване и изисква минимална поддръжка.

 

Инструментите за огъване на желязо – ръчните бигляри с марка DAN KOLOV служат за огъване на арматурни пръти от различни профили с диаметър до 12 мм или до 14 мм. Лекото тегло на устройството осигурява лесно транспортиране. Предимството на дизайна се крие в дългата дръжка, което опростява използването на инструмента. Моделът се използва широко на строителни площадки, в предприятия за производство на стоманобетонни плочи.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.