Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 059 продукта и наличност над 3 956 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 059 продукта в наличност.
3 956 265 Артикула.
Подреди по
Резултати

Боркорони за отвори в неръждаема стомана

Боркороната с твърдосплавни пластини BOSCH 25 мм е с изключителен експлоатационен живот. Карбидната технология я прави силно топлоустойчива и подходяща за рязане дори на най-твърдите материали. Поотделно заварените зъби осигуряват изключителна издръжливост.

 

Използвайки най-висококачествения карбид, боркороната с твърдосплавни пластини BOSCH 40 мм има по-висока твърдост. Идеално заварена е и предпазва зъбите от счупване. Подходяща е за различни видове материали – метални профили, стоманени листи, неръждаема стомана, алуминий и др.

 

Боркороната с твърдосплавни пластини BOSCH TCT 51 мм е перфектно заварена, за да предотврати зъбите от счупване. Стъпаловидното централно свредло предпазва карбидните зъби от силното въздействие на материала, а пружината осигурява лесно отстраняване на излишния материал.

 

Боркороната с твърдосплавни пластини FERVI (15x28 мм, 20х28 мм) има режещи ръбове и използва бронзови електроди за висококачествено заваряване. Подходяща е за неръждаема стомана, твърд чугун, стоманена сплав, твърди и термичнообработени материали.

 

Боркороната с твърдосплавни пластини FERVI (25х28 мм, 30х28 мм) има център свредло с изтласкваща пружина. Подходяща е за неръждаема стомана, твърд чугун, стоманена сплав, термичнообработени материали.

 

Боркороната с твърдосплавни пластини FERVI (35x28 мм, 40х28 мм) има режещи ръбове и използва бронзови електроди за висококачествено заваряване. В центъра има свредло с изтласкваща пружина. Подходяща е за твърд чугун, твърди и термичнообработени материали др.

 

Боркороната с твърдосплавни пластини FERVI (45x28 мм, 50х28 мм) има в центъра си свредло с изтласкваща пружина. Подходяща е за неръждаема стомана, твърд чугун, стоманена сплав, твърди материали и др.

 

Боркороната с твърдосплавни пластини FERVI (55x28 мм, 60х28 мм) има режещи ръбове и използва бронзови електроди за висококачествено заваряване. Подходяща е за неръждаема стомана, твърд чугун, стоманена сплав, твърди и термичнообработени материали и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.