Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Брусове и билгии

Билгията е инструмент за заточване на режещи инструменти. Предназначена е за заточване на ножове.

 

Брусът се използва за заточване на ножици за клони, ножици за жив плет, лозарски ножици, както и за фино шлифоване на сърповидни инструменти за обработване на трупи, ножици за жив плет и коробелачки.

 

Билгията SWATYCOMET 25x13x150 10C е от зелен силициев карбид и служи за ръчно заточване на ножове и други режещи инструменти. Има два слоя с различна едрина на зърното – 150 и 320.

 

Билгията SWATYCOMET 50x25x150 10 C има два слоя с различна едрина на зърното – 150 и 320. Изработена е от зелен силициев карбид и служи за ръчно заточване на ножове и други режещи инструменти.

 

Брусът за коса STIHL 100x13x25 мм е с два слоя – с груби и фини зърна. Служи за универсално грубо и фино заточване и шлифоване. Заточването става с вода и смазка.

 

Брусът за коса SWATYCOMET 35х13х230 мм 10 C e изработен от зелен силициев карбид и служи за ръчно заточване на коси, ножове и други инструменти.

 

Брусът за остриета TYROLIT 150x50x25 мм намира приложение в градината. Формата на камъка го прави удобен за всички равни режещи ръбове. Осигурява бързо заточване на сърпове, коси и ножове. Предпочитан начин за заточване е, когато бързината е от първостепенно значение.

 

Брусът за остриета TYROLIT 200x50x25 мм осигурява бързо заточване на сърпове, коси и ножове. Формата на камъка го прави удобен за всички равни режещи ръбове. Предпочитан начин за заточване е, когато бързината е от първостепенно значение.

 

Керамичният изравнител SWATYCOMET 50x25x200 мм е с керамична свръзка за ръчно подравняване/профилиране на шмиргелови дискове от силициев карбид.

 

Брусът за коса MAKITA 150x70x20 мм е изработен от високоскоростна стомана (HSS). Преди употреба е нужно да се потопи във вода за поне 2 минути.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите режещи вериги, бъркалки за миксери, кабели, електрически крушки и много други консумативи и аксесоари.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.