Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 33 527 продукта в наличност и разнообразие от над 3 308 810 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
33 527 продукта в наличност.
3 308 810 Артикула.
1 2

Бутални компресори

Бутален компресор, голямо разнообразие от модели и мощност, с гарантирано качество и достъпна цена ще намерите в магазини Баш Майстора. Компресорите предлагани в нашия онлайн магазин са отлична алтернатива на акумулаторните компресори. Те ще направят работата Ви в пъти по-ефективна и ще станат неизменна част от набора Ви инструменти при всеки ремонт или строителна дейност. 

Буталните компресори са машини предпочитани най-вече от хората, които ежедневно имат нужда от такъв тип инструменти, те са подходящи не само за бояджийски и строителни работи, използват се в автомобилостроенето и ремонта също така и в промишлеността както и в много други дейности които са свързани с работа, с въздух под високо налягане. Предлаганите от онлайн магазин „Баш Майстора“ компресори са произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
1 2
1 2
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.