Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Вендузи

Вендузите, известни още като вакуумни лапи са ръчни инструменти, служещи за повдигане, пренасяне, монтиране и демонтиране на стъкла, метални, пластмасови и други плоскости с гладки повърхности чрез захващане посредством вакуум.

 

С вендузите се работи много лесно - притискат се към дадена повърхност, като самите вендузи образуват вакуум, гарантиращ плътно прилепване и здраво и стабилно захващане. Благодарение на удобните ръкохватки, с които са оборудвани безопасно и лесно могат да се монтират, демонтират, повдигат или преместват плоскости с голяма товаримост. Вендузите са често използвани в автомобилната промишленост, цеховете за производство и монтаж на стъклопакети, както и в много центрове за смяна на автостъкла и т.н.


Вендузите, които ще откриете в онлайн магазин Баш Майстора се предлагат в единични, двойни или тройни варианти с товаримост от 50 до 140 кг.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете разнообразие от вендузи от доказани производители:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.