Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Вентилатори акумулаторни

Акумулаторните вентилатори са много полезни при вътрешни ремонти, те са мощни, леки, преносими и спомагат за по-бързо съхнене на прясно измазаните стени, било то с боя или вид шпакловка. Акумулаторните вентилатори са с издръжлив дизайн, конструиран по начин, по който издържа на влиянията на околната среда.

 

Те са идеални за осигуряване на повишена въздушна циркулация при необходимост от изсъхване на боя и мазилки или охлаждане на работната площадка. Вентилаторите на батерии са с компактни размери и ниско тегло, което позволява лесното им и удобно транспортиране и съхранение. Благодарение на малките си размери акумулаторните вентилатори не заемат излишно пространство и могат да бъдат поставени практически навсякъде.

 

Еластомерните буфери предпазват уреда при работа на строителен обект. Някой от акумулаторните вентилатори разполагат с удобна ръкохватка за транспортиране. Позицията на тялото на вентилатора при част от модели може да се регулира  - може да заема няколко позиции напред до 45 градуса за оптимално позициониране. Акумулаторните вентилатори са със здрава основа, която им осигурява стабилност по време на работа.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете акумулаторни вентилатори с марка MAKITA.  Моделите акумулаторни вентилатори, които предлагаме са високоефективни със скорост на въздушния поток от 120 m/min до 220 m/min. Акумулаторните вентилатори, които ще откриете при нас разполагат с два източника на захранване – в електрическата мрежа с адаптeр или с литиево-йонна батерия Makita.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.