Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 810 продукта и наличност над 4 062 527 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 810 продукта в наличност.
4 062 527 Артикула.

Вземи до 10% отстъпка при поръчка на фабрична опаковка за силикони!

Нова опция за поръчка на силикони от онлайн магазин Баш Майстора
Вземи до 10% отстъпка при поръчка на фабрична опаковка за силикони!

Вече може да получите специално намаление за силикони при поръчка на фабрична опаковка!

 

Вижте новата опция в онлайн магазин Баш Майстора и се възползвайте до 10% отстъпка за голяма част от предлаганите силикони при нас.

 

Акрилен, ацетален, силикон за стъклопакети, неутрален, санитарен и още много!

 

Разгледайте категориите:

 

 

 

Всеки майстор се нуждае както от подходящи инструменти, така и консумативи за своята работа. Много често тези консумативи спадат към силиконите, които биват много различни и разнообразни видове. При нас всеки клиент и до момента може да поръча дори 1 бр. от необходимия му силикон. За тези майстори, които са решили да правят цялостен ремонт или се занимават професионално в своята област, като например строителство, ремонт на мокри помещения, остъкление, монтажи, се налага изразходването на цели опаковки от съответния консуматив. 

 

За бани и кухненски помещения на една не голяма къща например, може да са нужни десетки флакони санитарен и акрилен силикон. Различни видове силикони се използват често и за лепене и попълване на фуги, изолация и уплътнения на прозорци и други детайли.

 

 

Чрез новата опция в онлайн магазин Баш Майстора може да спестите!

 

Това става автоматично, като изберете количество равно на фабричнта опаковка. За всеки отделен силикон, това количество може да бъде различно, в зависимост от вида и размера му.

За Ваше улеснение сме посочили необходимата бройка към всеки артикул, който се предлага както на бройка, така и на кутия.

Например: Акрилен уплътнител TKK Tekadom Acryl Universal

 

 

Можете да видите, че неговата цена за бройка е 2,46 лв.

Точно под цената, лесно разбирате бройката, която се съдържа в кутия. В случая тя е 20 бр.

 

Когато направите поръчка на количество под дадената бройка за опаковка и на точно или по-голяма от това количество, ще видите как автоматично се изчислява Вашата отстъпка до 10%!

 

С тази нова възможност, от магазини Баш Майстора се надяваме да подобрим удовлетворението при поръчка за Вас - нашите клиенти!

 

Може да разгледате предлаганите видове силикони и при нужда да се свържете с нас.

 

 

Контакт с магазини "Баш Майстора"

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.