Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 496 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 496 Артикула.

Вземи до 15% отстъпка при поръчка на фабрична опаковка за крепежи!

Нова опция за поръчка на крепежни елементи от онлайн магазин Баш Майстора
Вземи до 15% отстъпка при поръчка на фабрична опаковка за крепежи!

Вече може да получите специално намаление за крепежни елементи при поръчка на фабрична опаковка!

 

Вижте новата опция в онлайн магазин Баш Майстора и се възползвайте до 15% отстъпка за голяма част от крепежните елементи, които предлагаме.

 

Планки, конзоли, окачвачи, дюбели, винтове, болтове, кабелни връзки, скоби за маркуч и още много!

Разгледайте категориите:

 

 

 

Всеки майстор се нуждае както от подходящи инструменти, така и консумативи за своята работа. Най-често тези консумативи спадат към крепежните елементи, които биват много различни и разнообразни видове. При нас всеки клиент и до момента може да поръча дори 1 бр. от необходимия му крепеж. За тези майстори, които са решили да правят цялостен ремонт или се занимават професионално в своята област, като например строителство, дърводелство, монтажи, се налага изразходването на цели опаковки от съответния консуматив. 

 

За конструкция и стени на една не голяма, сглобяема къща например, може да са нужни десетки кутии дюбели за гипсокартон, анкери, планки, винтове и други. 

 

 

Чрез новата опция в онлайн магазин Баш Майстора може да спестите!

 

Това става автоматично, като изберете количество равно на фабричнта опаковка. За всеки отделен крепеж, това количество може да бъде различно, в зависимост от вида и размера му.

За Ваше улеснение сме посочили необходимата бройка към всеки артикул, който се предлага както на бройка, така и на кутия.

Например: Винт за дърво DIN 7505 4.5х60

 

 

Можете да видите, че неговата цена за бройка е 0,0292 лв.

Точно под цената, лесно разбирате бройката, която се съдържа в кутия. В случая тя е 500 бр.

 

Когато направите поръчка на количество под дадената бройка за опаковка и на точно или по-голяма от това количество, ще видите как автоматично се изчислява Вашата отстъпка до 15%!

 

С тази нова възможност, от магазини Баш Майстора се надяваме да подобрим удовлетворението при поръчка за Вас - нашите клиенти!

 

Може да разгледате предлаганите видове крепежни елементи и при нужда да се свържете с нас.

 

 

Контакт с магазини "Баш Майстора"

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.