Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 494 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 494 Артикула.

Вземи до 200 лв. cashback от FESTOOL за висок клас машини.

Спести 50 лв., 100 лв. или 200 лв. с поръчка от магазини Баш Майстора. Избери FESTOOL!
Вземи до 200 лв. cashback от FESTOOL за висок клас машини.

Машини FESTOOL - акция до 31-ви август 2019 г. включително!

 

Купете машина на Festool и си подсигурете до 200 лв. Cashback. Всичко става лесно:

 

Festool_cashback


Купете машина FESTOOL

 

Festool_cashback


Качете фактурата ТУК

 

Festool_cashback


Осигурете си Cashback предимство

 

 

След проверка на Вашите данни ще получите съответната Cashback сума по Вашата сметка.

 

Разгледайте всички предлагани модели машини FESTOOL в магазини Баш Майстора и изберете техника с гаранция за качество.

 

Festool_cashback

 

Спести 50 лв., 100 лв. или 200 лв.

 
Прегледайте всички участващи инструменти, с каталожните номера и сумите за Cashback.

Настоящият PDF файл съдържа изключително и само актуалното портфолио на Festool. Може да се възползвате от промоцията и за други модели машини Festool в наличност, в магазини Баш Майстора, които отговарят на условията. За пълен преглед и проверка на моделите натиснете "Поискай сега Cashback".

 

Изтегли (PDF)

 

Гаранция all-inclusiveГаранция all-inclusive

Плюс услуги към Вас.

След регистрирането Вашият новозакупен инструмент е напълно подсигурен през първите три години: 1 

  • Пълен ремонт, безплатно.2
  • Замяна при кражба.
  • Оригинална част е гарантирана.
  • Връщане на парите.

Регистриране на инструмент

 


Условия за участие за акцията Festool Cashback („акцията“)

 

С участието в акцията участникът приема настоящите условия за участие.

 

1. Организатор

 

(1) Акцията се организира от Festool GmbH, Wertstr. 20, 73240 Wendlingen, Германия, („организатор“).
(2) Извършването на акцията става чрез натоварената с тази задача от организатора агенция marken mehrwert - brand added value AG, Julius-Hatry-Straße 1, 68163 Манхайм („агенцията“), а по отношение на изплащането на суми - от Tooltechnic System Kft. със седалище в Унгария.

 

2. Право на участие

 

(1) Право на участие имат всички пълнолетни физически лица, както и юридически лица със седалище (местожителство) в България („област на участие“).
(2) Изключени от акцията са клиентите на организатора и на Tooltechnic System Kft., както и техните служители, ръководители и представители, както и свързаните с тях предприятия и служителите на организаторите и на техните свързани предприятия.

 

3. Предмет на акцията

 

(1) Крайните клиенти, които в периода на акцията от 01.07.2019 до 31.08.2019 си купят продукт от акцията (вж. точка 4) от магазини Баш Майстора и най-късно до 13.09.2019 г. се запишат за акцията, ще получат обратно плащане („Cashback“) според придобития продукт в размер на посочената сума в таблица "Продукти на акцията". („Cashback“) в размер на посочената сума в таблица "Продукти на акцията".
(2) Eдин клиент (частно лице или фирма) може да заяви максимум 4 машини от акцията. Cashback е валиден само един път на машина от акцията в рамките на тази акция. Извършва се сравнение на e-mail адреси, дублетни адреси и контролен номера. От домакинство/фирма могат да участват максимум 4 души. Нарушаващите тези условия за участие многократни действия и другите манипулативни мерки водят до незабавно изключване на участника от акцията.

 

4. Продукти на акцията

 

Cashbacks (връщания на пари по сметка) ще се извършват съгласно правилата на тези условия за участие съгласно посочените в списъка с продукти на акцията (може да ги видите на адрес www.festool.bg/cashback ) и ще се изплащат в посочения там размер за съответния продукт. Като продукт на акцията се включват изключително и само нови продукти; използваните продукти се изключват от акцията. Също така се изключват и продуктите на лизинг.

 

5. Участие в акцията

 

(1) Участието в програмата изисква крайният клиент до 13.09.2019 г. да е съобщил, респ. да е предоставил на уеб страницата на акцията www.festool.bg/cashback следната информация правилно и пълно:
- Име и адрес на участника
- Имейл адрес на участника
- Aртикулен номер на артикул от акцията
- Сканирано изображение или снимка на фактура или сравним документ за покупка, върху който ясно са различими датата на покупка и продукта
- Данни за банковата сметка за превода на Cashback (титуляр на сметката, IBAN и BIC)
(2) удостоверение от платформа за продажби или квитанция не са достатъчни като доказателство за покупката. Освен това доказателство за покупка не може да се издава на друго лице, различно от участника.
(3) Ако изплащането на Cashback представлява предимство, което трябва да бъде обложено с данък, задължението за отчисляване на данъка е за получателя (крайния клиент).
(4) След получаване на документите за участие, участникът получава от агенцията потвърждение за това по е-mail. Агенцията има право да се свърже с участника при всякакви въпроси във връзка с извършването на акцията по е-mail или с писмо. 
(5) Неподадените в срок, нечетливите, непълните или по друг начин грешни данни не дават право на участие.

 

6. Изплащане на Cashback

 

(1) Проверката за това, дали има налице основание за Cashback, се извършва от агенцията, а изплащането на Cashback на посочената от участника сметка се извършва от Tooltechnic System Kft.
(2) Изплащането става най-късно шест (6) седмици след получаване на пълните и подадени в срок документи за участие.
(3) При грешки в посочените от участника банкови данни няма основание за нов превод.
(4) Искането за изплащане на Cashback е непрехвърляемо. Изплащане в брой или изплащане в натура се изключват.

 

7. Задължение за обратно плащане при връщане на продукта

 

Ако вече записан за акцията продукт на акцията в рамките на шест месеца се върне, отпада претенцията за Cashback. Вече извършените плащания трябва да се заплатят обратно.

 

8. Защита на личните данни

 

(1)  Посочените от участниците в рамките на акцията данни се събират, съхраняват, обработват и използват от организатора, Tooltechnic System Kft. и агенцията изключително за изпълнение на акцията, както е посочено в тези условия за участие. Участниците могат по всяко време да възразят срещу запаметяването, обработката и използването на техните данни с писмо до TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG, Wertstrasse 20, 73240 Wendlingen (Германия) или по е-mail на data-protection@festool.com. В този случай данните на съответния участник ще се изтрият незабавно – по-нататъшно участие в акцията за съжаление вече няма да е възможно.
(2) Предаване на личните данни на участниците на трети лица няма да се извършва, освен ако това не е нужно за целите на извършването на акцията.
(3) След приключване на акцията личните данни на участниците се изтриват, освен ако законовите задължения за съхранение не изключват такова изтриване. Ако участникът обаче във връзка с акцията чрез поставяне на кръстче в предвиденото за това поле се е съгласил с получаването на рекламни и информационни материали, неговите лични данни ще бъдат използвани за целта от TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG, респ. от свързаните с него предприятия. Участникът може по всяко време да възрази – с бъдещо действие – срещу изпращането на рекламни и информационни материали. Отказът трябва да се изпрати на: TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG, Wertstrasse 20, 73240 Wendlingen (Германия) или по имейл на data-protection@festool.com.

 

9. Друго

 

(1) Организаторът си запазва правото да променя, допълва или предсрочно да прекратява настоящата акция без предварително уведомление.
(2) Настоящите условия на участие са обект на немското право при изключване на Спогодбата на ООН за международна продажба на стоки (CISG). Изключителната юрисдикция за всички правни спорове се определя според седалището на организатора.
(3) Ако една или няколко разпоредби от настоящите условия за участие са или станат невалидни, то валидността на останалите разпоредби не се засяга от това.
(4) (4) По време на промоционалния период тази акция също може да се комбинира с нашата 18-волта промоция.
(5) при въпроси относно извършването на акцията, моля, обръщайте се към festool.cashback@markenmehrwert.com.

 

1 Гаранцията all-inclusive важи за всички регистрирани в срок от 30 дни след покупката инструменти на Festool. Важат сервизните условия на Festool, които могат да се видят на www.festool.bg/сервиз/гаранционни-условия.

2 "Цялостен ремонт, безплатно" важи и за акумулаторни батерии и зарядни устройства, но не за други консумативи и принадлежности и разглобени уреди, както и за щети поради неправомерна употреба, използване на неоригинални части и при постоянна употреба водеща до силно износване.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.