Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Виброшлайфове акумулаторни

Виброшлайф акумулаторен е електрически инструмент, който се използва от професионалисти и любители, най-вече в сферата на дърводелството. В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да намерите акумулаторни виброшлайфове от висок, среден и нисък клас. Богатото разнообразие от размери на плота и типове шкурки е сигурна гаранция, че можете да закупите най-подходящия за дейността Ви виброшлайф още днес! Вижте онлайн машини и техника с пълни технически характеристики.

Марките акумулаторни виброшлайфове, които предлага онлайн Баш Майстора са с високо качество и на реномирани марки, като:

  • Виброшлайф акумулаторен BOSCH
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.