Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 28 213 продукта в наличност и разнообразие от над 3 750 607 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
28 213 продукта в наличност.
3 750 607 Артикула.

Филтри

Филтри

Mарка

Напрежение

Капацитет на батерията

Вид на батерията

Вид на машината

Режим ударно пробиване

Вид на мотора

Обороти на празен ход

Размер на захвата

Обхват на патронника

Макс. въртящ момент

Вградено осветление

Цена

80
1679.00
1 2 3 ... 8

Винтоверти акумулаторни

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще намерите акумулаторни винтоверти подходящи както за професионална работа в сферата на строителството, така и за ремонти у дома. Предлаганите от нас акумулаторни винтоверти и други ръчни електроинструменти са произведени от лидерите в световен мащаб – Makita, Bosch, Hitachi, Festool, и други известни брандове на пазара производители на машини и техника. Те са в различен ценови диапазон според предназначението и характеристиките им. Винтовертите се различават по:

  • напрежението
  • вида и капацитета на своята батерия
  • функциите им с удар и без удар
  • максималният въртящ момент
  • обхвата на патронника

Според мощността биват: винтоверт с мощност 10.8V, винтоверт 12V, винтоверт 14.4V, винтоверт 18V.

В онлайн магазин Баш майстора може да намерите винтоверти с батерии и винтоверти с кабел. Ценово може да откриете евтини винтоверти, който са в ниският клас и ниската цена е резултат на по слаби батерии, които са подходящи за домашният майстор. Скъпите винтоверти са съответно с по мощни акумулаторни батерии както и съответно по висок капацитет на издръжливост.

Можете да бъдете сигурни, че с предлаганите от онлайн магазин „Баш Майстора“ акумулаторни винтоверти, ремонтите у дома или в работата ще Ви се струват по-бързи и по-лесни!

Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 8
1 2 3 ... 8
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 30 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.