Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 129 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 129 Артикула.
Подреди по
Резултати

Винтоверти пневматични

Пневматичните винтоверти намират широко приложение в различни сфери за отвиване и завиване на винтове с различна сила. Използват се за монтаж и демонтаж на инструменти и съоръжения.

 

Пневматичните винтоверти са изключително подходящи за работа в опасна трудова среда, където има лесно запалими предмети. Всяка инвестиция в закупуване на компресор има възвращаемост, защото този тип инструменти са с дълъг експлоатационен живот и са много издръжливи на тежките натоварвания по време на работа. Със силата на сгъстения въздух, подаден от компресор, се задвижват редица пневматични инструменти, които са далеч по – леки и удобни за работа, заради липсата на електрически двигател. С голяма мощност и здрава конструкция инструментите вършат отлична работа със своята пневматика. Пневматичните винтоверти са подходящи за употреба в професионалните работилници, производствените цехове и автосервизите.

 

В тази категория ще откриете предложения за пневматични винтоверти, които служат както електрическите винтоверти за завиване и отвиване на винтове при монтиране и демонтиране на различни съоръжения, конструкции, машини и инструменти.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пневматични винтоверти с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.