Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Влагоуловители

Влагоуловители, влагоабсорбатори или обезвлажнители се използват за отнемане на влагата от въздуха и по този начин предотвратяване образуването на мухъл. Зимата е сезонът, през който се появява най-много влага в жилището, склада и на строителния обект. Това се дължи на факта, че се получава много голяма разлика между температурите навън и тази в помещенията. Понякога тази разлика достига 40 градуса. Когато затопленият въздух в помещението достигне до най-студената част в него, като прозорец или външна стена, в повечето случаи се получава конденз. От него водят началото си влагата, плесента и мухала, които се настаняват в помещението.

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще може да намерите влагоуловители и влагоабсорбатори, произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.