Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Вложки за куфари

В онлайн магазина и в търговската верига на „Баш Майстора“ ще намерите вложки за куфари за инструменти на различни производители и с различни характеристики. Ние предлагаме универсални вложки за куфар за инструменти, вложки за куфар за винтоверти, подложки за закачане на куфари, подложки за капак, растерни пяни и чекмеджета за инструменти.

 

Вложката за куфар MAKITA (Makpac 2) е подходяща за моделите BJV140, BJV180, DJV140, DJV180, DJV182.

 

Вложката за куфар MAKITA (Makpac 4) е изработена от полипропилен и е черна на цвят. Подходяща е за куфар MAKITA Makpac 4 и за моделите BHR242, BHR243, DHR242, DHR243.

 

Вложката за куфар MAKITA Makpac 2 е предназначена за куфар MAKITA Makpac 2 и моделите BPT350, DPT350, BPT351, DPT351, DST110, DST220, DST221. Изработена е от полипропилен и е черна на цвят.

 

Вложката за куфар за инструменти DEWALT е изработена от полипропилен и е черна на цвят. Подходяща е за куфарите DS300 и DS400.

 

Подложката DEWALT T Stak e предназначена за прахосмукачки DWV900L и DWV902M. Чрез нея се опростява транспортиранетo на инструменти и прахосмукачки за присъединяване на контейнера към прахосмукачката.

 

Подложката за куфар MAKITA служи за по-лесно съхранение и сортиране. Комплектът съдържа синя, зелена, жълта, червена и оранжева кутия, както и вложка за куфар.

 

Подложката на капак FESTOOL SE-DP SYS е идеална за чувствителни инструменти, лазери, измервателна апаратура, камери или електроника. Тя е лека и лесна за използване, за да помогне да защитите най-ценните си инструменти. Подходяща е за куфар SYS 1 TL, SYS 2 TL, SYS 3 TL, SYS 4 TL, SYS 5 TL.

 

Подложката на капак FESTOOL SE-DP SYS-MAXI защитава цялото съдържание благодарение на меката гофрирана подложка. Идеална е за чувствителни инструменти, лазери, измервателна апаратура, камери и др. Подходяща е за куфар SYS MAXI.

 

Растерната пяна FESTOOL SYS-VARI RM TL е за разчупване във всяка искана форма. Подходяща е за куфари FESTOOL: SYSTAINER T-LOC SYS 1 TL, SYSTAINER T-LOC SYS 2 TL, SYSTAINER T-LOC SYS 3 TL, SYSTAINER T-LOC SYS 4 TL, SYSTAINER T-LOC SYS 5 TL.

 

Растерната пяна HIKOKI (горна, долна) е за разчупване във всяка искана форма, растерна постелка. Идеална е за куфари HIKOKI: HSC I, HSC II, HSC III, HSC IV.

 

Чекмеджето за инструменти FESTOOL SYS-AZ-Set е с бърз и лесен достъп на работното място до машини, принадлежности и малки части. То може да се изтегля достатъчно, че капака на куфара да се отваря напълно. Лесно дооборудващо се заключване предпазва от неразрешен достъп. Съвместимо е с със SYSTAINER Classic, SYSTAINER T-LOC и SORTAINER.

 

Калъфи, колани за инструменти, куфари с инструменти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.