Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 705 продукта и наличност над 4 107 971 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 705 продукта в наличност.
4 107 971 Артикула.

Впечатляваща мощност - Двигател 4-MIX

Лек и мощен
Впечатляваща мощност - Двигател 4-MIX

Четиритактовият двигател на STIHL работи със смес от бензин и масло. Двигателят 4-MIX® на STIHL съчетава предимствата на двутактовия и четиритактовия двигател. Освен с изключителната си мощност и осезаемо по-високия въртящ момент той убеждава и с намалени разходи за поддръжка и по-ниски нива на шум и вредни емисии в отпадните газове.

 

Ето как функционира:

За разлика от традиционните 4-тактови мотори двигателят 4-МІХ® работи с обичайната смес от бензин и масло (1:50). Преминавайки през главата на цилиндъра сместа се разпределя по целия двигател, което осигурява пълното му смазване.

 

 

Лесно стартиране
За да бъде лесно запалването на двигателя 4-МІХ® на STIHL, в него е вградена декомпресионна система. При стартиране на двигателя декомпресионният вентил е отворен до запалване на двигателя. Така за стартиране на машината са необходими значително по-малко усилия.

 

Лесен за сервизиране, с ниско тегло

Ниското тегло на двигателя 4-МІХ® на STIHL е резултат от работата му с двутактова смес: необходимите в традиционните 4-тактови мотори части като маслена помпа, резервоар за масло и маслена вана при двигателя 4-МІХ® са излишни. Освен това скъпо струващите сервизни дейности като редовно регулиране на клапаните, проверка и смяна на маслото и отстраняване на старото масло вече са минало.

 

 

Предимства

  • Отделя по-малко отпадни газове: съответства на строгите норми за вредни емисии в отпадните газове при моторни уреди EU II, благодарение на това, че горивото изгаря почти напълно.
  • Без смяна на маслото: лесен за поддръжка, тъй като се използва обичайната горивна смес.
  • С ниско тегло: необходимите в традиционните 4-тактови двигатели части като маслена помпа, резервоар за масло и маслена вана тук са излишни, тъй като двигателят работи със смес от гориво и масло.
  • По-ниско ниво на шума: дори при работа на максимална мощност, шумът е в допустими граници.
  • Мощност и висок въртящ момент: доброто му ускорение осигурява висока мощност при различни режими на работа. 

 

Продукти на STIHL в магазин "Баш Майстора"

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.