Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 34 241 продукта в наличност и разнообразие от над 3 049 692 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
34 241 продукта в наличност.
3 049 692 Артикула.
1 2

Гелове за възстановяване и ремонтиране

Гел за възстановяване и ремонтиране представлява фотополимерен гел, който се втвърдява само ако бъде осветен с UV светлина. С него може да се ремонтират и възстановяват разнообразни наранени повърхности. Веднъж втвърден, гелът позволяваа да бъде шлайфан, пробиван, полиран, лакиран и боядисван. Комплектът UV ремонтен гел включва пластмасов държач, пълнител с гел,  UV светодиод и батерии. След като изразходите гела, можете да си закупите резервен пънител и отново да изпозвате държача и светодиода.

Гелове за възстановяване и ремонтиране на водещи производители може да намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”. Строителна химия може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност на 99 лв. Също така при нужда може да разчитате на нашите консултанти, за избора на най-подходящия продукт.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
1 2
1 2
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.