Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 803 продукта и наличност над 4 061 519 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 803 продукта в наличност.
4 061 519 Артикула.

Голямо откриване на нов магазин

Нов магазин Баш Майстора
Голямо откриване на нов магазин

На 11 април в град Варна откриваме втори магазин Баш Майстора. След дългогодишни усилия успяхме да се утвърдим на пазара и да спечелим доверието на клиентите ни. Това ни дава сили и увереност в това, което правим. За това си поставихме за цел да предоставим още по-богата и достъпна гама от машини и инструменти с двойно увеличаване на търговската площ.
За целта придобихме още едно помещение в съседство със сегашния магазин, с което площта ни вече е над 400 квадратни метра. Новото помещение на ул. „Струга“ 25 ще бъде с модерен облик и ще е специализирано в предлагането на електрически и строителни машини. По случай откриването на магазина,  посетителите ще могат да се насладят на подаръци и специални оферти важащи до 15-ти април. Но да не разкриваме повече подробности Ви каним да заповядате на събитието и да разгледате.
Очакваме Ви! 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.