Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Горелки

Горелката е устройство, използвано за образуване на смес от газообразно, течно или твърдо гориво с въздух или кислород и за подаването ѝ към мястото на изгаряне. Намира приложение в котелни помещения, пещи и други инсталации, за заваряване и др. Горелките биват три вида - за твърди горива, за течни горива и за газови горива.

 

Горелката за пропан-бутан Kingston GB10 e добър помощник при кулинарна обработка и хоби занимания. С нея може да се фламбира, карамелизира, работи се лесно и безопасно, защото е с пиезозапалване. Горелката има бутон за заключване и е с вграден флакон. Предлага се в различни цветове.

 

Горелката за пропан-бутан GB200 HC 4 EAN e с вграден флакон, има регулатор на пламъка и бутон за заключване. Добър помощник е при кулинарна обработка и хоби занимания. Предлага се в различни цветове.

 

Горелката за пропан-бутан PROVIDUS AG884 работи с 190 гр. флакони. В комплекта е включен маркуч. Температура на пламъка – над 1400°C.

 

Горелката за пропан-бутан PROVIDUS (AX041, АХ052, АХ061, АХ065, АХ074, АХ075) е с бърз вентил, спусъчно подаване на газта, дълго извито рамо, професионално решение за полагане на хидроизолации.

 

Горелката за пропан-бутан PROVIDUS AX086 може директно да се свърже към бутилката за газ чрез съответната директна връзка или с газов регулатор за високо налягане.

 

Горелката за пропан-бутан PROVIDUS (GA200, GA200GASEX) може да се ползва както директно свързана с бутилката със съответната връзка за директно свързване, така и с регулатора на високо налягане. С пиезозапалване е. Може да се ползва както на открито, така и в домашни условия.

 

Горелката за пропан-бутан PROVIDUS (PG200, PG100) е подходящ за рязане, заваряване и спояване на тръби. Удобната ръкохватка позволява на заварчика да регулира пламъка с една ръка.

 

Горелката за пропан-бутан ROTHENBERGER е добър помощник при кулинарна обработка. С нея може да се фламбира, карамелизира, работи се лесно и безопасно, защото е с пиезозапалване. Пламъкът може да се контролира. Включен е флакон с газ.

 

Горелката за пропан-бутан ROTHENBERGER ROFIRE за еднократна употреба за спояване на медни тръби. Има интегриран вентил за фино регулиране и прецизно настройване на пламъка.

 

Горелката за пропан-бутан ROTHENBERGER Super Fire 3 Hotbag включва бутилки газ, бренер, ръкохватка и всичко това – в малка чанта за инструменти ROTHENBERGER.

 

Горелката за пропан-бутан SIEVERT Turbojet e разработена за професионалисти и е 50% по-лека от предшествениците си благодарение на алуминиевия си корпус. Достъпността е подобрена и горелката може да функционира във всички посоки. Вграденият регулатор за налягането на горелката спомага за спояване и запояване на детайли.

 

Горелката с пропан-бутан ElicoGAS (RK-3110, WS-503) е удобен избор на много майстор-готвачи с удобния си дизайн. Има регулатор за усилване и намаляване на пламъка. Незаменим помощник в дома, който освен за готвене, служи и за много други дейности, свързани със запояване, нагряване на ръждясали елементи, горене на боя и др.

 

Запалката с пропан-бутан TOKYO RB4 EAN е добър помощник при кулинарна обработка и хоби занимания. С нея може да се фламбира, карамелизира, работи се лесно и безопасно, защото е с пиезозапалване. Предлага се в различни цветове, има регулатор на пламъка и бутон за заключване.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да закупите още горелки за пропан-бутан PROVIDUS PV521 и DREMEL VERSAFLAME.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.