Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 129 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 129 Артикула.
Подреди по
Резултати

Двойнозалепващи ленти

На сайта на „Баш Майстора“ и в нашите търговски обекти ще намерите двойнозалепващи ленти с различни характеристики и приложение. Те са особено подходящи за разнообразни повърхности – могат да се използват върху боядисани повърхности, плочки, дърво, хладилници, в автомобили. Предназначени са за монтиране на огледала, кабелни канали, хладилници, панели и др.

 

Двойнозалепващата лента 3М 19мм/1.5м е идеална за монтиране на предмети върху повърхности в дома (мебели,  метал, пластмаса и др.). Предназначена е и за боядисани повърхности, дърво и др. Приложение намира и за монтиране на знаци, термометри, ключове, плакати, огледала, кабелни канали, закачалки, държачи, табелки, постери, корнизи, хладилници, панели и други.

 

Двойнозалепващата лента 3M 9088 19мм/66м има високи стойности на здравина на опън и срязване, включително към трудни за лепене повърхности. Много подходяща е за лепене на винил, предназначена е да се ползва и за много други дейности. Лентата е с голяма здравина на залепване и с дълготрайна издръжливост.

 

Двойнозалепващата лента 3M Extreme (19мм/1.5м, 19мм/5м) е идеална за монтаж на предмети върху различни повърхности (метал, пластмаса, тухла, бетон). Водоустойчива е и устойчива на ултравиолетови лъчи. Може да се използва върху различни боядисани повърхности, плочки, дърво, стъкло, хладилници, керамика и др.

 

Двойнозалепващата лента MAGUS 12мм/50м е с тънък прозрачен полипропиленов носител. Издържа постоянно на температура от 60°C. Подходяща е за монтажи на гладки метални и пластмасови детайли, PVC, стъкло, хартия, картон, постери, фотографии и др.

 

Двойнозалепващата лента MAGUS (19мм/1.5м, 19мм/5м, 19мм/5м, 25мм/5м) може да се прилага върху различни боядисани повърхности, плочки, дърво, стъкло, хладилници, в автомобили. Подходяща е за монтаж на огледала, кабелни канали, закачалки, държачи, табели, постери, корнизи, хладилници, панели и др. Има голяма сила на слепване и е лесна за употреба.

 

Двойнозалепващата лента MAGUS 9мм/50м издържа постоянно на температура от 60°C. Подходяща е за монтажи на гладки метални и пластмасови детайли, PVC, стъкло, хартия, картон, плакати, фотографии. Лесна е за употреба и устойчива на влага.

 

Двустранната монтажна лента за грапави повърхности MAGUS 25мм/25м е от естествен памук и прозрачно лепило от синтетичен каучук. Подходяща е за монтаж на мокети, килими и други материали и детайли върху грапави и груби повърхности. Има отлична лепливост. Лесна е за употреба и е устойчива на влага.

 

Двустранната монтажна лента за грапави повърхности MAGUS 50мм/25м е изключително подходяща за монтаж на мокети, килими и други материали и детайли върху грапави и груби повърхности. Устойчива е на влага и е с дълготрайна издръжливост.В магазини „Баш Майстора“ ще намерите още алуминиеви ленти, тикса и хоби ленти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.