Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Дибли

Профилните дървени дибли са професионален аксесоар за дюбелиране. Този здрав и лесен за обработка компонент може да предотврати въртене благодарение на своя нагънат дизайн. Той е подходящ за всички дървени кръгли дюбели. Предлага се в диаметри от 6, 8 и 10 мм. Профилните дървени дюбели са изработени от бук.

 

Диблите FESTOOL DOMINO 10x50 мм служат за абсолютно обезопасени срещу изместване свързвания и максимална стабилност. Специфичната форма в комбинация с джобчетата за лепило и надлъжните странични жлебове осигурява на диблите сигурна опора.

 

Диблите FESTOOL DOMINO 5x30 са подходящи за модел DOMINO DF 500. Използват се за абсолютно обезопасени срещу изместване свързвания и максимална стабилност.

 

Диблите FESTOOL DOMINO 5x30 са с улеи за лепило и странични надлъжни ребра за оптимално точно напасване. DOMINO от Sipo дърво е устойчиво срещу нападение от насекоми или плесен.

 

Диблите FESTOOL DOMINO (6x40 мм, 8х40 мм, 8х50 мм) служат за абсолютно обезопасени срещу изместване свързвания и максимална стабилност. Специфичната форма в комбинация с джобчетата за лепило и надлъжните странични жлебове осигурява на диблите сигурна опора.

 

Диблите FESTOOL DOMINO DS 4/5/6/8/10 1060x BU служат за абсолютно обезопасени срещу изместване свързвания и максимална стабилност. Специфичната форма в комбинация с джобчетата за лепило и надлъжните странични жлебове осигурява на диблите сигурна опора.Диблите FESTOOL DOMINO DS/XL 12/14x30 мм обединяват всички предимства на кръглите и плоски дибли. Изключително стабилни и устойчиви на изместване са още от самото начало. Издръжливи са на атмосферни условия, насекоми и мухъл.

 

Диблите FESTOOL DOMINO DS/XL 8/10x30 мм са изключително стабилни и устойчиви на изместване още от самото начало. DOMINO системата толерира и по-малки неточности при останалите отвори.

 

Диблите VIRUTEX №10 и №20 са специално разработени за сглобки. Наподобяват начина на сглобяване с дибли или зъби, но с предимства, позволявайки луфтове на напасване на сглобяемите плоскости над 1 см.

 

Свързващият елемент FESTOOL MSV (D8/25, LR32 D8/25) позволява безпроблемно сглобяване и демонтаж на мебели – както в цеха, така и при клиента. Функционалните елементи за закрепване с предпазители предпазват всеки компонент от мебелите от надраскване.

 

Сглобките FESTOOL DOMINO KV-SYS D8 помагат за ефикасна и бърза работа. Големият диапазон на затягане и дългите болтове на свързващите части облекчават конструкцията на мебели изключително много.

 

Сглобките FESTOOL DOMINO SV-SYS D14 са изключително бързи заради лесното фрезоване чрез ограничителите на инструмента или очертанията с молив без необходимост от шаблони или други принадлежности. Използват се за производство на разглобяеми мебелни конструкции, като например легла, маси, кухненски плотове, както и за производството на разглобяеми хоризонтални сглобки в мебелното производство, например кухненски плотове, пейки и др.

 

Ъгловата сглобка FESTOOL KV (D8/50, LR32 D8/50) предпазва всеки компонент от мебелите от надраскване. Големият диапазон на затягане и дългите болтове на свързващите части облекчават конструкцията на мебели изключително много.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.