Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 32 703 продукта в наличност и разнообразие от над 3 096 049 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
32 703 продукта в наличност.
3 096 049 Артикула.

Дигитални нивелири

Дигиталният нивелир е измервателен уред, който най-често се използва за прецизно определяне на ъгли и наклони в градуси, проценти или милиметри. Те са модерни и надеждни средства, с помощта на които може да се извършва лазерно точно пренасяне на ъгли и наклони. Всички модели на пазара имат и поне две либели, за да могат да бъдат използвани и като стандартен нивелир.

 

При избора на дигитален нивелир, майсторите често съобразяват следните фактори:

  • Възможност за закрепване - тъй като дигиталните нивелири се използват предимно за пренасяне на наклони и ъгли, важно е те да могат лесно и надеждно да бъдат закрепвани за различни повърхности и равнини. Много от моделите имат вграден магнит, който позволява да бъдат прилепяни за железни предмети. В комплекта на други пък са включени колани, чрез които да бъде хващани за повърхности като дърво или цимент. 
  • Възможност за калибровка - много от професионалните модели дигитални нивелири имат калибрираща функция, която увеличава точността на измерване чрез рекалибровка на сензора.

Допълнителни екстри - по-професионалните модели разполагат с лазер. Други допълнителни екстри могат да бъдат най-различни. Някои от най-често срещаните са осветен дисплей за улеснена работа в тъмни помещения, възможност за превключване на мерните единици (милиметри, градуси, проценти), звуков сигнал при опредени ъгли, функция автоматично задържане, подсилен корпус, обръщане на дисплея при работа над главата.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.