Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 059 продукта и наличност над 3 956 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 059 продукта в наличност.
3 956 265 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дискове карбидни

Карбидните дискове са шлифовъчни дискове, покрити с волфрамов карбид, които имат широк спектър от приложения – за шлифоване, полиране и почистване на повърхности. Леките шлифовъчни дискове с абразивни части, поръсени с волфрамови частици, са подходящи за отстраняване на отпадъци от мрамор, метал, бетон, дърво, каучук и др. Магазини „Баш Майстора“ предлагат карбидни дискове на водещи марки.

 

Карбидният диск BOSCH Carbide Multi Wheel 115x1.0x22.23 мм преобразува ъглошлайфа в универсален инструмент. Той осигурява продължителна и безопасна работа при различни материали. Тънкият дизайн на тялото и разширителният прорез гарантират уникална скорост на рязане и предотвратяват деформация на диска.

 

Карбидният диск BOSCH Carbide Multi Wheel 125x1.0x22.23 м е за бързи срезове поради нанесеното по ръба покритие от твърдосплавни зърна. Подходящ е за ръчно управляван ъглошлайф. Обработва лесно дърво, дърво с пирони, пластмаса, материали за сухо строителство и мед.

 

Карбидният диск BOSCH Carbide Multi Wheel 76х1.0х10 мм е подходящ за ръчно управляван ъглошлайф. Обработка лесно дърво, дърво с пирони, пластмаса, материали за сухо строителство и мед. Дискът е за бързо срезове заради нанесеното по ръба покритие от твърдосплавни зърна.

 

Карбидният диск BOSCH Carbide Multi Wheel X-LOCK 125х1.0х22.23 мм е първият консуматив на пазара, позволяващ безопасно, продължително и лесно рязане на меки материали с ъглошлайф. Осигурява продължителна и безопасна работа при най-различни материали.

 

Карбидният диск DREMEL 542 25.4х3.2 мм е най-подходящото решение за дървен материал. Той дава възможност за обработване и на двата вида дървен материал (твърд и мек), прорязване на канали и профилиране на дървен материал.

 

Карбидният диск DREMEL DSM500 77х11.1х2мм е конструиран за правене на прави срезове и срезове чрез врязване в дърво и други меки материали.

 

Карбидният диск DREMEL DSM510 77x11.1x2мм е подходящ за рязане на различни материали като метал и пластмаса.

 

Карбидният диск DREMEL DSM520 77х11.1х2мм е предназначен за направа на срезове в зидария и камък.

 

Карбидният диск DREMEL DSM600 77x11.1x2мм e конструиран за рязане (право, чрез врязване и чрез потапяне) на дърво и други меки материали.

 

Карбидният диск DREMEL SC544 38x1.0 мм е за твърдо и меко дърво, също и за ламинат. Бърза и лесна е смяната на инструмента без ключ.

 

Карбидният диск RAIDER CARBIDE 125x1.4x22.23мм служи за изключително бързо рязане. Подходящ е за рязане на дърво с пирони, MDF, епоксидно и фибростъкло, пластмаса и цветни метали.

 

Карбидният наклонен диск BOSCH FEIN 115x22.23 мм развива удивителна скорост за премахване на материала. Високата ротационна скорост за отстраняване на материала позволява резултати с минимум усилие.

 

Карбидният наклонен диск BOSCH GROB 115x22.23 мм е подходящ за обработка на газобетон, стъклопласт, мека и твърда дървесина, бои, лакове, материал за пълнеж, гума, кожа, пластмаси, корк, пясъчник, силикатна тухла.

 

Карбидният наклонен диск BOSCH MITTEL 115x22.23 мм почиства малки зони при високи скорости върху повърхности от неръждаема стомана, алуминий или цветни метали, по ръбове или в канали. Развива удивителна скорост при премахване на материала.

 

Карбидният плосък диск BOSHC GROB 115x22.23 мм е подходящ за обработка на стъклопласти, газобетон, мека и твърда дървесина, бои, лакове, материал за пълнеж, гума, корк, кожа, пластмаси, пясъчник, силикатна тухла.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.