Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 30 037 продукта в наличност и разнообразие от над 2 926 638 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
30 037 продукта в наличност.
2 926 638 Артикула.

Дистанциали

Дистанциали са разделителите за олекотен дървен кофраж. Разделителите за олекотеният дървен кофраж са изработени от изтеглена стомана, със заоблени ръбове. Всеки един е с якост на опън над 70 кг / мм. Размерите варират от 10 см до 200 см дължина със стъпка от 5 см. Използването им спомага за висока призводителност при строителство и ремонт. При изграждането на кофража трябва да се използват дистанциали от един и същ производител.
Разделителите за олекотен дървен кофраж и кофражно оборудване може да намерите в наличност, в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазин Баш Майстора.

Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 30 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.