Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Длета дърводелски

В категория „длета дърводелски“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от дърводелски длетаплоски длета, вдлъбнати длета и V-образни длета с дървена дръжка или пластмасова дръжка от водещи производители на ниски цени.
 

Дърводелските длета са едни от основните инструменти за всяка дърводелска работилница. Дърводелското длето се използва за издълбаване и изрязване на дърво и един от най-важните ръчни инструменти при обработката на дървото. В магазини Баш Майстора ще намерите вдлъбнати длета с дървена дръжка, плоски длета с дървена дръжка и V-образни длета с дървена дръжка, както и плоски длета с дървена дръжка, плоски длета с пластмасова дръжка, плоски длета с пластмасова дръжка комплект и V-образни длета с дървена дръжка.

 

Длета вдлъбнати с дървена дръжка:

 

Вдлъбнато длето с дървена дръжка, произведено от NAREX, с размер на върха 10 мм, работна дължина от 124 мм и дължина от 262 мм. Острието на вдлъбнатото длето е изработено от високо легирана стомана Cr-Mn. Вдлъбнатото длето е добре наточено, с ергономична дръжка от буково дърво с овално напречно сечение, лакирана с безцветен лак дърво.

 

Длета плоски с дървена дръжка:

 

Плоско длето с дървена дръжка, произведено от NAREX, с размер на върха от 8 мм, работна дължина от 122 мм и дължина от 256 мм. Длето е с подобрено напречно сечение на острието, намаляващо триенето при изрязването на дървото, а ергономичната дръжка от твърда и здрава дървесина на габър е с достатъчна якост, че да издържи ударите на чука. Комбинацията от дръжка от габър, пръстен с месингово покритие и подобрено заточване на острието е изключително успешна.

 

Длета резбарски с дървена дръжка комплект:

 

Висококачествени длета резбарски с дървена дръжка комплект, произвени от NAREX. Комплектите съдържат по 4 броя длета, изработени от магнезиево-ванадиева инструментална стомана, добре наточени. Ергономичните им дръжки са от лакирано дърво са с овално напречно сечение и стоманен пръстен за максимално удобство и комфорт при работа.

 

Длета плоски с пластмасова дръжка:

 

Плоското длето с пластмасова дръжка с марка STANLEY е с извита биматериална дръжка за удобство и протекция. Закалено, темперирано острие от хром въглеродна стомана, запазващо го от затъпяване, а режещият ръб отстрани на острието позволява на длетото да служи също като обирачка (кацарско сечиво).

Длетата на NAREX са висококачествени, подходящи са за удобно и професионално обработване на дърво, с острие от високосплавна Cr-Mn стомана и ергономичните дръжки от РР с овално напречно сечение и дупка за окачане.

Длетата на TOPMASTER са с размер на върха от 8 до 18 мм, работна дължина от 140 до 145 мм и дължина от 270 до 275 мм, с острие от CrV хром-ванадиева стомана и двуслойни дръжки за по-добър захват и с широк и здрав метален край. Ъгълът на заточване при тях е 45°.

 

Длета плоски с пластмасова дръжка комплект:

 

Комплекти плоски длета 3 броя на TOPMASTER с ергономична, двукомпонентна дръжка с  метална ударна капачка и остриета, изработени от хром-ванадиевастомана (CrV).
Размерът на върха при тях е 12, 18, 24 мм.
Комплектите от 4 броя длета на NAREX съдържат висококачествени длета за удобно и професионално обработване на дърво с размер на върха 6, 12, 20 и 26 мм и дължина от 260 до 280 мм. с остриета от високосплавна Cr-Mn стомана и ергономични дръжки с овално напречно сечение и дупка за окачване.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете длета дърводелски с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.