Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 34 241 продукта в наличност и разнообразие от над 3 049 722 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
34 241 продукта в наличност.
3 049 722 Артикула.

Дървени стълби

Дървените стълби, подобно на алуминиевите стълби намират широко приложение в нешето ежедневието, както в домакинството, така и при извършване на ремонтни и строителни дейности. Дървените стълби, които ще откриете в магазини Баш Майстора, както и в нашият онлайн магазин са българско производство. Всички модели дървени стълби са двураменни със 3, 5, 6, 7 или 8 стъпала и максимална работна височина от 1.5 метра до 3 метра. Изработени са от висококачествен дървен материал, характеризиращ се с голяма здравина и отлично качество на изработката, наблюдаваща се и в най-малките детайли.

 

Ако се затруднявате при избора си на дървена стълба - не се колебайте да попитате нашите опитни консултанти, за да можете да направите най-правилния избор, спрямо Вашите нужди. При нас ще откриете дървени стълби с гарантирано качество на достъпна цена.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.