Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Държачи

Битовете са сменяеми накрайници с връх на отвертка и се използват със специални държачи за битове. Държачът представлява адаптер, който задържа бита срещу изпадане във всички пространствени позиции. Има различни видове адаптери за битове, които по различни начини закрепват бита – механично или чрез магнити. Почти всички битове могат директно да се закрепват към инструменти или чрез държач за битове.

 

Държачът за полир шайба WOLFCRAFT ф10х6мм е предназначен за бормашина. Захватът е чрез цилиндрична опашка.

 

Държачът за прав шлайф DREMEL 401 ф3.2х39 мм се използва за инсталиране на различни консумативи като филцови полиращи дискове или абразивни режещи дискове.

 

Държачът за прав шлайф DREMEL 402 ф3.2х35 се използва за инсталиране на различни консумативи като филцови полиращи дискове или абразивни режещи дискове. Диаметърът на опашката е 3.2 мм.

 

Държачът за прав шлайф DREMEL SC402 EZ SpeedClic ф3.2х38 мм служи за бърза и лесна смяна на инструмента без ключ.

 

Държачът за прав шлайф DREMEL TR407 ф4.8х38 мм се използва за шлифоване, грубо профилиране и заглаждане на дърво и фибростъкло. Отстранява ръжда от метални повърхности и профилира повърхности от гума. Шлифовъчните втулки се сменят лесно. Консумативите са създадени за използване само с Dremel Trio.

 

Държачът за спирални ленти BOSCH ф15х30 мм е разширяващ се и е разработен специално за използване с такива ленти. Специалната лента се фиксира чрез разширяване ламелите на държача и по този начин се монтира сигурно и лесно.

 

Държачът за спирални ленти TYROLIT ф15х30 мм е разработен специално за използване със специални ленти, които се фиксират чрез разширяване ламелите на държача и по този начин се монтира сигурно и лесно.

 

Държачът за фрезер за магнитна бормашина JEPSON е приспособление за бърза смяна на накрайниците с метрична резба и захват Weldon 19. Подходящ е за фрези за метал M24 и магнитни бормашини Magpro 35.

 

Държачът за циркулярни дискове FESTOOL SGA е пластмасов куфар с място за съхранение на до 4 циркулярни диска с максимален диаметър 190 мм и 3 предпазителя срещу зачепване. Подходящ е за моделите PRECISIO CS 50 и CMS-GE.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите адаптори, накрайници, припой, приставки и много други консумативи и аксесоари.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.