Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели за вата

Металният дюбел за вата EJOT DMH TID 8x140 мм служи за закрепване на твърди и меки изолационни материали. Използва се при високи противопожарни изисквания. За мека изолация (каменна или минерална вата) трябва да се има предвид, че диаметърът на плочата е най-малко 80 мм. Сертифициран е за негоримост. Диаметърът на периферията е 35 мм. Закрепването се извършва съгласно DIN 18516-1.

 

Дюбелът за вата EJOT DMH TID 8x170 мм се използва при високи противопожарни изисквания. За мека изолация (каменна или минерална вата) трябва да се има предвид, че диаметърът на плочата е най-малко 80 мм. Дюбелът служи за закрепване на твърди и меки изолационни материали. Диаметърът на периферията е 35 мм. Сертифициран е за негоримост. Закрепването се извършва съгласно DIN 18516-1.

 

Дюбелът за вата EJOT DMH TID 8x200 мм служи за закрепване на твърди и меки изолационни материали. Използва се при високи противопожарни изисквания. За мека изолация (каменна или минерална вата) трябва да се има предвид, че диаметърът на плочата е най-малко 80 мм. Сертифициран е за негоримост. Диаметърът на периферията е 35 мм. Закрепването се извършва съгласно DIN 18516-1.

 

Анкери, самонарезни и самопробивни винтове, куки и други крепежни елементи може да намерите в наличност в нашия склад във Варна. Поръчайте и получете с доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.