Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели за газобетон PVC

Дюбелът за газобетон FISCHER GB (10x55, 14x75, 8x50) е специално проектиран за закрепвания в газобетон. Външното спираловидно ребро прорязва и пасва добре в строителния материал. Изработен от висококачествена пластмаса. Лесният и бърз монтаж с чук намалява работата. Благоприятното разпределение на налягането благодарение на външното спираловидно ребро осигурява силно захващане в газобетона. Пробивайте само с въртеливо движение (изключете ударния режим). Подходящ е само за използване при непокрит с гипс газобетон. Препоръчваме FISCHER S-H-R, FTP, FIS V за покрития с гипс газобетон. Дюбелът трябва да се забие с чук. Необходимата дължина на винта е равна на дължината на крепежния елемент + дебелината на елемента, който трябва да бъде прикрепен + 1 х диаметъра на винта. Служи за закрепване на лампи, малки рафтове за стена, закачалки за кърпи, леки шкафчета с огледала, пощенски кутии, висящи кошници, корнизи, фасадни и покривни конструкции, окачени тавани, кабелни канали.

 

Дюбелът за газобетон FRIULSIDER TML 62601 (10x70, 6x50, 8x60) има бърз и лесен монтаж. Няма отчупване по покритите с гипс повърхности. Закрепването, освободено от странично налягане, позволява по-малки разстояния от ръба. Може да се използва с патентни винтове с диаметър между 7 и 8 мм, както и с метричен винт с диаметър 8 мм. Спираловидната резба пасва добре в газобетон. Използвайте ниски обороти, когато работите с винтоверт. Дюбелът е подходящ за газобетон, частично подходящ и за гипсокартон. Служи за закрепване на картини, лампи, дръжки, малки рафтове за стена, закачалки за кърпи, леки шкафчета с огледала, пощенски кутии, висящи кошници, корнизи, скоби за кабели и тръби, конструкции от дърво и метал.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.