Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбел за топлоизолация

Дюбелът за топлоизолация FRIULSIDER 61951 25x50 мм е направен от удароустойчив найлон. Спираловидната резба пасва добре в изолационната плоскост. Монтира се лесно с обикновени инструменти. Не е необходимо предварително разпробиване при тънък слой мазилка, което пести време. Можете да монтирате дюбелът с винтоверт TX40 Bit. Използвайте винтове за талашит 4.5 мм. Проникването на вода в изолационните плоскости може да се предотврати чрез използване на силикон. Дюбелът е подходящ за полистиренови плоскости и такива, направени от полиуретанова високоустойчива пяна. Служи за закрепване на външно осветление, табелки на входни врати, улични номера, електрически прекъсвачи, пощенски кутии, датчици за движение. 

 

Дюбелът за топлоизолация FRIULSIDER 61951 25х85 мм има лесен монтаж с обикновени инструменти. Не е нужно предварително разпробиване при тънък слой мазилка, което пести време. Спираловидната резба пазва добре в изолационната плоскост. Може да монтиране с винтоверт TX40 Bit и да използвате винтове за талашит 4.5 мм. Проникването на вода в изолационните плоскости може да се предотврати чрез използване на силикон. Дюбелът е подходящ за полистиренови плоскости и такива, направени от полиуретанова високоустойчива пяна. Служи за закрепване на външно осветление, табели на входни врати, улични номера, електрически прекъсвачи, пощенски кутии, датчици за движение.

 

В онлайн магазина „Баш Майстора“ ще намерите в наличност пирони, попнитове, самонарезни винтове и други видове крепежни елементи, които може да поръчате и да Ви се доставят до всяка точка на България.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.