Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбел пирони с плоска периферия

Дюбел-пиронът KEW NDZ (6x35 мм, 6х40 мм) е подходящ за проходен монтаж. Крепежният елемент се разширява, когато пиронът влиза в него и се застопорява от триенето в пробития отвор. Бързият му и лесен и проходен монтаж пести време. Интегрираният набивен стоп предотвратява преждевременното разтваряне на крепежния елемент по време на монтажа. Дюбел-пиронът с резба „зъби на трион“ може лесно да се набие с чук, а ако е необходимо – да се демонтира. Вдлъбнатината между кръстовидните прорези на главата позволява разхлабване на крепежния елемент за допълнително регулиране или демонтаж. Подходящ е за бетон, естествен камък с плътна структура, плътна тухла, плътна хоросанова тухла, аеробетон и др. Дюбел-пиронът служи за закрепване на настенни компоненти или гипсови профили, подови первази, фолио, скоби за кабели и тръби и др.

 

Дюбел-пиронът KEW NDZ (6x50 мм, 6х60 мм, 6х80 мм) е подходящ за плътни гипсови плоскости, вертикално перфорирани тухли, перфориран хоросанов блок, кух блок от лек бетон и др. Крепежният елемент се разширява, когато пиронът влиза в него и се застопорява от триенето в пробития отвор. Бързият и лесен проходен монтаж пести време. Интегрираният набивен стоп предотвратява преждевременното разтваряне на крепежния елемент по време на монтажа. Вдлъбнатината между кръстовидните прорези на главата позволява разхлабване на крепежния елемент за допълнително регулиране и демонтаж. В перфорирани и кухи тухли дължината на крепежния елемент трябва да се избере така, че зоната на разширение да захване в преградата на тухлата. Дюбел-пиронът служи за закрепване на листов материал, четвъртити греди, облицовки, дървени или метални конструкции и др.

 

Дюбел-пиронът MK 6x80 мм е изработен от пластмаса. Приложението му е върху бетон, камък и плътна тухла.

 

Дюбел-пиронът WEKRET MET SMK (6x40 мм, 6х60 мм, 6х80 мм) e приложим към бетон, камък и плътна тухла. Бързият и лесен проходен монтаж пести време и улеснява работата. Винтът е с кръстат захват, което прави възможно развинтването на винта за последващ демонтаж.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.