Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 812 продукта и наличност над 4 061 925 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 812 продукта в наличност.
4 061 925 Артикула.

Една батерия за всичко

Девет производители с общ проект – батерия, съвместима с машините: Metabo, Rothenberger, Mafell, Eisenblätter, Collomix, Haaga, Starmix, Eibenstock и Steinel.
Една батерия за всичко

Девет производители на електроинструменти представят общ проект – батерия, съвместима с машините:

Metabo, Rothenberger, Mafell, Eisenblätter, Collomix, Haaga, Starmix, Eibenstock и Steinel.

 

Новите батерии и акумулаторни пакети - „Cordless Alliance System“ (накратко CAS) вече са официално на пазара!

 

 

CAS е сътрудничеството на девет водещи европейски производители на електроинструменти и машини:

Metabo, Rothenberger, Mafell, Eisenblätter, Collomix, Haaga, Starmix, Eibenstock и Steinel.

 

Тези премиум марки разчитат на единна система за батерии и акумулаторни пакети: 100% съвместимост за повече от 110 машини!

 

 

 

Сбъднатото желание на потребителите:

 

Чрез универсалната батерия се сбъдва едно желание, повтаряно от потребителите отново и отново:

Те искат да използват инструменти от различни производители, без да се налага да разполагат с различни батерии и зарядни устройства.

 

Чрез CAS можете да миксирате според желанията си, тъй като всяка батерия с логото CAS е съвместима с всяка машина и всяко зарядно устройство на тези производители. Това, което е също толкова важно: много производители в сътрудничеството по CAS, предлагат на своите клиенти специални инструменти, които са фокусирани за конкретна индустрия и нейните специфични изисквания.

 

 

Основата на системата Cordless Alliance System (CAS) е новаторската технология за батерии от Metabo. През изминалите години от марката достигнаха технологичното лидерство в този сектор с редица нововъведения и иновации.

 

Последното поколение на батериите Metabo LiHD се предлага във версията от 18 волта с десет различни батерии и с мощност до 1600 вата при капацитет 8 ампера (Ah). Достатъчна мощност дори за най-енергоемките приложения.

 

С това Metabo направи реалност “безкабелната строителна площадка“.

 

 

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.