Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ексцентършлайфове акумулаторни

Ексцентършлайфовете представляват машини за фино шлайфане, полиране или зачистване на най-различни повърхности като пластмаса, стъкло, дърво, камък, ръждясал или боядисан метал, лакирани или шпакловани повърхности и други. Характерното при тях, е плавността на работа, както и прецизността по отношение на прахоулавянето. Могат да се използват както за професионална, така и за непрофесионална употреба. Ексцентриковите шлайфове могат да се използват с най-различни приставки, в зависимост от материала и вида на предмета, който ще се обработва.

 

Ексцентършлайфовете дават възможност за изравняване и полиране до блясък. Най-често се използват за работа с извити и неравни повърхности. Ексцентриковите шлайфмашини гарантират перфектни резултати, особено при необходимост от постигане на блясък за кратко време. По време на работа ексцентършлайфът извършва два вида движение – въртеливо и възвратно-постъпателно.

 

Ексцентършлайфовете, които ще откриете в магазини Баш Майстора са с диаметър на работния плот 123 или 125 мм и с регулатор на оборотите.

Предлаганите от нас марки акумулаторни ексцентършлайфове са:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.