Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 32 746 продукта в наличност и разнообразие от над 3 250 060 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
32 746 продукта в наличност.
3 250 060 Артикула.
1 2

Електрически триони

С верижните електрически триони на “Баш Майстора”, оформлението на дървесните корони се превръща в лесна задача. Балансираната конструкция и малкото тегло Ви позволява висока прецизност при хоризонтално и вертикално рязане, а прозрачните показатели на маслените резервоари Ви помагат да запазите техниката в топ кондиция за дълго време напред. Желаете Вашата нова резачка да е надеждна и с изгодна цена? В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да откриете резачки за дърва с мощност от 550 W до 2400 W, които са подходящи за разнообразни дейности в сферата на обработката и рязане на дървен материал. Без резачка процесът на рязане на дърва, клони, дървени трупи и дъски е достатъчно сложен, отнемащ време, много усилия и не чак толкова качествен.

В „Баш Майстора“ ще може да намерите електрически резачки за дърва, произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара:

  • BOSCH
  • HIKOKI
  • MAKITA
  • STIHL
  • RAIDER
Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
1 2
1 2
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.