Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електроди

Рутиловите електроди се използват при заварка на обикновена, корабна и структурна стомана, а и за дебели покрития – за спойка на нисколегирана и нисковъглеродна стомана. Той има много добри технически характеристики при уплътнение – може лесно и самостоятелно да осигури отделяне на шлаката. Използва се за заваряване на повдигателни съоръжения, съдове под налягане и тръбопроводи.

 

Неръждаемите електроди имат минимално съдържание на въглерод и служат за заварка на стомана от типа 18%Cr, 12%Ni, 2.8%Mo. Те се използват широко в химическата, хранителната и корабостроителната индустрия. Подходящи са за заваряване на стабилизирани стомани с подобен състав.

 

В „Баш Майстора“ предлагаме богат избор от електроди – базични, призмовидни, пръчковидни.

 

Базичните електроди ESAB NORD 2.5 мм имат добри заваръчно-технологични свойства и лесно отделят шлаката. Те се използват за заваряване на нелегирани конструкционни стомани, повдигателни уреди, съдове под налягане и др.

 

Базичните електроди ESAB NORD 3.25 мм гарантират много ниско ниво на дифузионен водород в метала на шева и имат одобрение за работа в температурен интервал от - 50 °C до 450 °C.

 

Базичните електроди ESAB NORD 4.0 мм имат добри заваръчно-технологични свойства и лесно отделят шлаката. Те се използват за заваряване на уреди в преработвателната промишленост, корабостроенето, съдове под налягане и др.

 

Призмовидните електроди REMS са с дълготрайна употреба благодарение на удобно легло. Подходящи са за модел Contact 2000.

 

Пръчковидните електроди REMS се използват при уреди за спояване на меди тръби. Подходящи са за работа в труднодостъпни места.

 

Рутиловите електроди DECA (2.0 мм, 2.5 мм, 3.2 мм) удовлетворяват широк диапазон заваръчни работи, изпълнявани от масовия потребител. Имат добри заваръчно-технологични свойства и осигуряват лесно и самостоятелно отделянето на шлаката.

 

Рутиловите електроди ESAB VEJEN (2.5 мм, 3.25 мм) служат за заваряване на нисколегирани и нисковъглеродни стомани. Удовлетворяват широк диапазон заваръчни работи, изпълнявани от масовия потребител.

 

Рутиловите електроди ESAB VEJEN (2.5 мм, 3.25 мм, 4.0 мм, 5.0 мм) са с много добри заваръчно-технологични свойства и осигуряват лесно и самостоятелно отделяне на шлаката. Използват се за заваряване на повдигателни съоръжения, съдове под налягане и тръбопроводи.

 

Неръждаемите електроди ESAB OK 61.30 (1.6 мм, 2.0 мм) са с ниско съдържание на въглерод за заваряване на стомани от типа 19%Cr, 10%Ni. Притежават устойчивост на междукристална корозия и обща корозия във влажни среди до температура 350 °C. Шлаката се отделя самостоятелно.

 

Втулки, държачи, отрезни ленти и приставки може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.